Η Bella Hadid ποζάρει με το σκυλάκι της, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Bella Hadid ποζάρει με το σκυλάκι της, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα

Σχεδόν δηλαδή τα απαραίτητα

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να είδαμε την Bella και την Gigi Hadid να ποζάρουν ολόγυμνες για το τεύχος Μαρτίου της Βρετανικής Vogue, όμως η πραγματικά sexy φωτογραφία της Bella ήρθε μερικά 24ωρα αργότερα από την στυλίστρια της, Mimi Cuttrell. Η 21χρονη καλλονή φορά τα απολύτως απαραίτητα –περίπου δηλαδή- και έχοντας αγκαλιά το κουτάβι της ποζάρει στον καθρέφτη ενός δοκιμαστηρίου.

Ναι, η φωτογράφιση με την αδερφή της είναι hot και τρυφερή παράλληλα, όμως η selfie της έχει κάτι πιο sexy. Κάτι το γεγονός πως είναι topless, κάτι που το μπεζ εσώρουχο της δεν άφηνε πολλά στην φαντασία μας, έγινε η δουλίτσα. Το νεαρό supermodel έχει ένα άψογο κορμί και αυτό είναι ομολογουμένως κάτι που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις.

Στην εν λόγω φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram account της στυλίστριας, η Bella βρίσκεται σε ένα δοκιμαστήριο και εκτός από τα σκόρπια ρούχα που υπάρχουν τριγύρω της, εκείνη στέκεται topless φορώντας μόνο ένα nude εσώρουχο και κρατώντας στην αγκαλιά της και μπροστά στο στήθος της το κουτάβι που της έκαναν δώρο στα 19α γενέθλια της.

Δες την φωτογραφία της, στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Μόλις κυκλοφόρησαν οι αφίσες του «Lara Croft 2.0» και οι αντιδράσεις δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλές

Αποστόλης Τότσικας-Ρούλα Ρέβη: Η φωτογραφία των διδύμων τους που λατρέψαμε