Survivor 2: Το απόλυτο κορμί της παραλίας ανήκει στην Χριστίνα Μπόμπα

Survivor 2: Το απόλυτο κορμί της παραλίας ανήκει στην Χριστίνα Μπόμπα

Και ξέρουμε τα μυστικά της

Η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και περίπου τρία 24ωρα βρίσκεται στο πλάι του καλού της στον Άγιο Δομίνικο και έχει ήδη αρχίσει να μας στέλνει καλοκαιρινά vibes από τις εξωτικές παραλίες με τους φοίνικες και τα γαλαζοπράσινα νερά. Και αν νόμιζες πως το χθεσινό της story ήταν μόνο η αρχή, σίγουρα θα θέλεις να δεις και την συνέχεια.

Το Survivor 2 συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ενώ όλοι οι άντρες τηλεθεατές λογομαχούν για το αν το καλύτερο και πιο sexy κορμί ανήκει στην Ελένη Χατζίδου, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή την Όλγα Φαρμάκη, εμείς έχουμε μόνο μία απάντηση να τους δώσουμε και επιχειρήματα για να την στηρίξουμε.

Το απόλυτο κορμί του Survivor 2 δεν βρίσκεται ούτε στην παραλία των διασήμων, ούτε στην παραλία των μαχητών. Είναι μερικά χιλιόμετρα μακριά τους, μέσα στην πόλη της Δομινικανής Δημοκρατίας και ακούει στο όνομα Χριστίνα Μπόμπα. Και έχουμε και αποδείξεις για τα λεγόμενα μας. Αρκεί μόνο να μπεις στο Instagram account σου και να τσεκάρεις την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της η μελαχρινή καλλονή.

Τα συστατικά της τέλειας φωτογραφίας; Ένας φοίνικας, μια απέραντη παραλία με γαλαζοπράσινα νερά και ένα κορμί σαν της Χριστίνας με sexy μπικίνι. Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη ανέβασε -κι εδώ- την θερμοκρασία στα ύψη και έβαλε φωτιά στο Instagram. Χριστίνα, θα σε ρωτούσαμε ποια είναι τα μυστικά σου, αλλά τα ξέρουμε ήδη, οπότε λέμε να τα βάλουμε άμεσα σε εφαρμογή.


https://www.instagram.com/p/Bevj8YZB6Lw

Διάβασε επίσης:

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο

Summer memories: Δες την Σταματίνα Τσιμτσιλή με κοντό τζιν σορτσάκι και «μείνε»