Πάρε βαθιά ανάσα και δες της Χριστίνα Μπόμπα να ποζάρει με το μπικίνι της

Πάρε βαθιά ανάσα και δες της Χριστίνα Μπόμπα να ποζάρει με το μπικίνι της

Δες την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram

Κι όσο το Survivor μας κρατάει συντροφιά τα βράδια, η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζει τις διακοπές της στον Άγιο Δομίνικο και μας γεμίζει με άμμο, θάλασσα και καλοκαιρινές αναμνήσεις. Πριν από μερικές ημέρες μέσα από τα stories στο Instagram μας ξενάγησε στο Las Terenas και το συμπέρασμα μας, ήταν πως θα θέλαμε πολύ να βρισκόμασταν στην θέση της.

Και όσο λοιπόν η Χριστίνα συνεχίζει τις διακοπές της στο εξωτικό χωριό της Καραϊβικής, τόσο περισσότερο αυξάνονται και οι φωτογραφίες της με μαγιό στο account της στο Instagram. Πριν από μερικές ώρες, η όμορφη μελαχρινή κοινοποίησε στο account της μία φωτογραφία με το μπικίνι της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό με το σώμα της… ξανά.

Φορώντας ένα λευκό μπικίνι απολαύσαμε για μία ακόμη φορά το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ παρατηρήσαμε πως άρχισε να παίρνει και χρώμα. «A little sunkissed from Dominican wearing @stefaniafrangista bikini #beachlife #caribbean #travelgirl #traveller #sunshinegirl #sunseasand #dominicanrepublic #stefaniafrangista #bikini #swimsuit», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή.


https://www.instagram.com/p/Be5pr4OBZ_U

Διάβασε επίσης:

Survivor 2: Το απόλυτο κορμί της παραλίας ανήκει στην Χριστίνα Μπόμπα