Μα τι συνέβη; Το πρώτο μεγάλο «φάουλ» της Meghan Markle είναι γεγονός

Μα τι συνέβη; Το πρώτο μεγάλο «φάουλ» της Meghan Markle είναι γεγονός

Άσχημα τα νέα

Την έχουμε ήδη αγαπήσει, μιας και πρόκειται να παντρευτεί έναν άντρα που πολλές πόθησαν, αλλά καμία δεν κατάφερε να έχει. Είναι όμορφη, γλυκιά, στυλάτη και κάθε της εμφάνιση γίνεται αμέσως talk of the town.

Μόνο που αυτή τη φορά, τα νέα δεν είναι καλά για την Meghan Markle, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, το παρελθόν της οικογένειάς της τη στοιχειώνει. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, λοιπόν, βρήκαν τον ετεροθαλή αδερφό της μέλλουσας Δούκισσας του Sussex, Τhomas Markle, του οποίου και φιλοξενούν δηλώσεις.

Όχι σχετικά με την παιδική ηλικία της Meghan, αλλά σχετικά με τη διαμάχη τους, μιας και ο Τhomas ισχυρίζεται ότι η αδερφή του κάνει ότι… δεν τον γνωρίζει!

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι ως παιδιά ήταν ιδιαιτέρως δεμένοι, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί, όπως επίσης και με την υπόλοιπη οικογένεια του Thomas o οποίος λόγω οικονομικών προβλημάτων, έφτασε μέχρι το Παλάτι για βοήθεια, με τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που θέλει καθώς η φρουρά τον απομάκρυνε (αυτό συνέβη τουλάχιστον τρεις φορές!!!).

48F74D5800000578 5363311 image a 9 1518020602073
47A031AF00000578 0 image m 32 1514562037885

Η Meghan με τον πατέρα, τα ανίψια και την νύφη της

Η ίδια η Meghan δήλωσε μέσω του δικηγόρου της, ότι δε γνωρίζει αυτούς τους ανθρώπους και ότι είναι οικογένεια με την οποία δεν έχει καμία σχέση.

Εμάς πάλι μας φαίνεται σαν να κερδίζεις το λαχείο και να εμφανίζονται όλοι για δανεικά. Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει συμβεί ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Διαβάστε ακόμη:

Η Stormi Jenner-Webster έσπασε κάθε ρεκόρ στο Instagram

Η Kim Kardashian στην πιο κιτς της εμφάνιση