Το πιο όμορφο ζευγάρι! Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher σε μία εμφάνιση που περιμέναμε καιρό

Το πιο όμορφο ζευγάρι! Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher σε μία εμφάνιση που περιμέναμε καιρό

Πόσο καιρό έχουμε να τους δούμε;

Είναι γεγονός και ποτέ δεν σου έχουμε κρύψει, πως η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια στον χώρο του Hollywood. Είναι αγαπημένοι, ήρεμοι και ποτέ δεν μας έχουν δώσει την παραμικρή αφορμή για αρνητικό σχολιασμό. Έχουν δύο παιδάκια που υπεραγαπούν -και ας μην μας τα δείχνουν συχνά- και πολύ χαιρόμαστε όταν τους βλέπουμε μαζί σε δημόσια έξοδο τους.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν συμβαίνει και πολύ συχνά είναι η αλήθεια, γι’ αυτό και κάθε φορά που τους βλέπουμε μοιάζει σαν να είναι η πρώτη φορά. Είναι από τα ζευγάρια που δεν κυνηγούν και πολύ τον φωτογραφικό φακό και αν μας ρωτάς πολύ καλά κάνουν. Να σου θυμίσουμε άλλωστε πως στις αρχές Δεκέμβρη έκαναν επίσημη κοινή εμφάνιση σε event έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια και φυσικά από τότε έχουμε να τους ξαναδούμε.

https://www.instagram.com/p/Be7zcfvhpGp
https://www.instagram.com/p/Be7lsmiBP5C

Η 34χρονη ηθοποιός και ο σύζυγος της απαθανατίστηκαν στο Los Angeles την Τετάρτη και έδειχναν πολύ καλά μαζί και full in love. Και οι δύο ήταν αρκετά casual ντυμένοι και αυτό είναι ακόμη κάτι που μας αρέσει στο ζευγάρι αυτό. Καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει ακόμη και όταν είναι ντυμένοι με τα πιο απλά ρούχα. Η Mila και ο Ashton φαίνεται πως είναι ένα πολύ δεμένο ζευγάρι και αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Παιδιά, να σας βλέπουμε πιο συχνά!

Διάβασε ακόμη:

Μα τι συνέβη; Το πρώτο μεγάλο «φάουλ» της Meghan Markle είναι γεγονός