Άβολο! Η Sarah Jessica Parker αντιδρά στις κατηγορίες της Kim Cattrall

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άβολο! Η Sarah Jessica Parker αντιδρά στις κατηγορίες της Kim Cattrall

 Μάλλον δεν της άρεσε και πολύ αυτό που είδε

Εδώ και ένα 24ωρο κυκλοφορεί στο Instagram -και όχι μόνο- ένα post της Kim Cattrall, πριν από μία εβδομάδα έχασε τον αδερφό της- το οποίο εμμέσως πλην σαφώς αναφέρει τη Sarah Jessica Parker ως μία μεγάλη υποκρίτρια. Όπως θα θυμάσαι πριν από αυτήν την ατυχία στη ζωή της 61χρονης ηθοποιού υπήρχε μία κόντρα με τη Sarah, η οποία κορυφώθηκε μετά τον θάνατο του αδερφού της Kim.

Η «Carrie Bradshaw» έσπευσε να συλλυπηθεί την φίλη και συνάδελφο της στο κοινωνικό αυτό δίκτυο και εκεί ήταν που η Kim πήρε φωτιά, σχολιάζοντας πως δεν θέλει την αγάπη και τη στήριξη της ηθοποιού και πως είναι μία μεγάλη υποκρίτρια. Σκληρά λόγια, μα απ’ ό,τι φαίνεται τα εννοούσε όλα, ένα προς ένα. Όπως καταλαβαίνεις η Sarah Jessica Parker στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπορούσε να αισθάνεται σκουπίδι.

Συγκεκριμένα η Sarah σοκαρίστηκε αρκετά με την στάση της αυτή, ενώ πιστεύει πως αυτή η επίθεση της Kim εναντίον της, ήταν αδικαιολόγητη. Ή τουλάχιστον αυτό ανέφερε μία πηγή αποκλειστικά στο Hollywood Life. Η star άφησε στην άκρη την συναισθηματική φόρτιση που αισθάνεται η Kim μετά από αυτό το γεγονός και προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση, ωστόσο στην συνέχεια ήρθε και αυτό το σχόλιο που υποτίθεται πως έκανε η μητέρα της (πότε θα σε αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια) και αυτό πραγματικά ήταν σαν χαστούκι στο πρόσωπο.

Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και απ’ ό,τι φαίνεται η φιλία τους ανήκει πια στο παρελθόν.

Διάβασε ακόμη:

Oops! Αυτό πόνεσε: Το σκληρό μήνυμα της Kim Cattrall στη Sarah Jessica Parker δεν το περίμενες