Η Gigi Hadid μιλάει για πρώτη φορά-με ειλικρίνεια-για τα κιλά της

Η Gigi Hadid μιλάει για πρώτη φορά-με ειλικρίνεια-για τα κιλά της

Tι την ώθησε σε αυτό;

H αλήθεια είναι ότι όση επίθεση έχει δεχτεί η Gigi Hadid για τα κιλά της, δεν έχει δεχτεί άλλο supermodel. Ιδίως στην αρχή της καριέρας της, όταν και ο κόσμος του modeling τη θεωρούσε αρκετά… ζουμερή για το επάγγελμα.

Τελικά, η Gigi απαλλάχθηκε από τα κιλά, όχι όμως και από τις κατηγορίες, μιας και τώρα μπορεί να μην τη σχολιάζουν για το σχήμα των γλουτών της, αλλά για την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά.

Ναι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η ξανθιά καλλονή αρέσκεται στη χρήση ουσιών προκειμένου να παραμένει λεπτή. Γεγονός βέβαια, που έχει προκαλέσει την αντίδρασή της, η οποία την οδήγησε στο παρακάτω post:

491C984C00000578 0 image m 2 1518384968210

«Για όσους αναρωτιούνται γιατί το σώμα μου έχει αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων, να σας πω ότι όταν ξεκίνησα το modeling δεν είχα ακόμα διαγνωσθεί με το σύνδρομο Χασιμότο, το οποίο έχει να κάνει με το θυρεοειδή. Όλοι εσείς που με έχετε αποκαλέσει χοντρή στο παρελθόν για τη δουλειά αυτή, να ξέρετε ότι βλέπατε κατακράτηση και πρήξιμο. Τα τελευταία δύο χρόνια λοιπόν, έχω καταφέρει μέσω φαρμακευτικής αγωγής, να ελέγξω τα συμπτώματα και άρα τα βάρος μου. Μπορεί να πια να σας φαίνομαι υπερβολικά αδύνατη αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα πια αισθάνομαι πιο υγιής. Επίσης, χωρίς να θέλω να κάνω κριτική, τα ναρκωτικά κι εγώ δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση».

Ομολογούμε ότι μας έπεισε.