Η ζωή της Jennifer Aniston σε κίνδυνο; Η κόντρα με τον ενοχλητικό γείτονα συνεχίζεται

Η ζωή της Jennifer Aniston σε κίνδυνο; Η κόντρα με τον ενοχλητικό γείτονα συνεχίζεται

Τι συμβαίνει με την διάσημη ηθοποιό;

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζαμε πως η Jennifer Aniston ήθελε να φύγει από το διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη, όμως δεν ξέραμε τους ακριβείς λόγους. Πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν πως δεν τα πάει καλά με τον Justin Theroux και βρίσκονται ένα βήμα πριν από το χωρισμό (οπότε γιατί να μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι), ωστόσο ο λόγος ήταν τελείως διαφορετικός από αυτόν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και αρκετό καιρό έχουν μία κόντρα με τον ηλικιωμένο γείτονα τους, Norman Resnicow και πως αυτή πλέον έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο, σε σημείο να μην μπορεί η ηθοποιός να ηρεμήσει και να ζει τη ζωή της κανονικά. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση στο Grazia, δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι το διάσημο ζευγάρι κατηγόρησε τον Resnicow ότι τους κατασκοπεύει στο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης όπου διαμένουν.

48F7350D00000578 5385049 image a 46 1518514632411

Η κόντρα αυτή με τον ηλικιωμένο γείτονα τους μάλιστα προκαλεί εντάσεις ανάμεσα στη Jennifer και τον Justin Theroux, με την ηθοποιό (η οποία μας έδωσε μία γεύση από το σπίτι της στο Los Angeles τον περασμένο μήνα) να αρνείται κατηγορηματικά να περάσει έστω κι ένα δευτερόλεπτο ακόμη στο σπίτι της Νέας Υόρκης.

«Όλο αυτό προκαλεί τεράστια ένταση ανάμεσα τους και η Jennifer σπάνια ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη πλέον. Είναι ένα απίστευτα κλειστό άτομο και σιχαίνεται το συναίσθημα του ότι κάποιος την παρακολουθεί», αναφέρει μία πηγή. Το τι ακριβώς θα γίνει ανάμεσα στο ζευγάρι και τον ηλικιωμένο γείτονα θα φανεί στην πορεία.

Διάβασε ακόμη:

Η Jennifer Aniston ήταν και hot και σέξι στην χθεσινοβραδινή της έξοδο!