Έχει η star νέο σύντροφο δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της;

Έχει η star νέο σύντροφο δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της;

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν την είδηση

Δυο χρόνια συμπληρώνονται τον Απρίλιο, από τότε που η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγος της αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Κι ενώ περιμέναμε πως η star γρήγορα θα έφτιαχνε και πάλι τη ζωή της, αυτό της πήρε τελικά σχεδόν δύο χρόνια για να συμβεί. Μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που αποδεικνύουν, πως η ηθοποιός δεν είναι πια single.

Εκείνη και ο συνοδός της απαθανατίστηκαν τη στιγμή που έφταναν στο πάρτι για τα 60α γενέθλια της Ellen DeGeneres στο Hollywood το απόγευμα του Σαββάτου και φυσικά οι δυο τους έδειχναν πολύ όμορφοι και ταιριαστοί. Η Drew Barrymore και ο αγνώστων στοιχείων σύντροφος της περπατούσαν πιασμένοι χέρι-χέρι όταν οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν με εκείνους της Dakota Johnson με τον νέο της σύντροφο Chris Martin.


https://www.instagram.com/p/BfHQ59fA05o

Η 42χρονη ηθοποιός φορούσε ένα one shoulder ασύμμετρο φόρεμα με μαύρα και μωβ σχέδια, το οποίο της πήγαινε πολύ, ενώ το περίεργο κόψιμο του, αναδείκνυε και τα καλλίγραμμα πόδια της ηθοποιού. Ο μελαχρινός συνοδός της, του οποίου δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομα, περπατούσε δίπλα της και κρατώντας την από το χέρι με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του.


https://www.instagram.com/p/BfIobxqg5vC


https://www.instagram.com/p/BfIokgNAC9S

Πιστεύεις κι εσύ πως ο εν λόγω κύριος είναι το νέο ταίρι της αγαπημένης μας Drew; Θα μάθουμε σύντομα!

Διάβασε ακόμη:

H Drew Barrymore μόλις σχεδίασε τη δική της σειρά παπουτσιών