Η Sarah Jessica Parker μιλά πρώτη φορά για την κόντρα της με την Kim Cattrall

Η Sarah Jessica Parker μιλά πρώτη φορά για την κόντρα της με την Kim Cattrall

Το θρίλερ μεταξύ των δύο stars συνεχίζεται

Μία εβδομάδα τώρα η κόντρα της Kim Cattrall με την Sarah Jessica Parker μονοπωλεί το διαδίκτυο και αυτό είναι κάτι σχεδόν αναπόφευκτο από τη στιγμή που η πρώτη έγραψε δημόσια στο Instagram account της πως δεν δέχεται τα συλλυπητήρια της δεύτερης για την απώλεια του αδερφού της, ενώ την αποκάλεσε και υποκρίτρια.

Η Sarah μέχρι τώρα είχε απλά μία αντίδραση με κοντινή πηγή της να αναφέρει πως είναι απογοητευμένη και πληγωμένη από όλη αυτήν την συμπεριφορά, όμως τώρα κάνει τις πρώτες της δηλώσεις και μιλά για την τοξική (όπως η Kim είπε) σχέση της με την συμπρωταγωνίστρια της, για όλα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα για την κόντρα αυτή και για κάποιες φήμες που ανέφεραν πως υπήρξε μεγάλος καυγάς για μια πιθανή τρίτη ταινία Sex and the City.

«Ποτέ δεν μίλησα για αυτό, παρά το γεγονός ότι μερικοί από εμάς ήταν απογοητευμένοι σχετικά με την μη πραγματοποίηση της ταινίας», δήλωσε η Sarah Jessica στο People. «Επίσης ποτέ δεν ανταποκρίθηκα στη συνομιλία που είχε η Kim με τον Piers Morgan, όπου είπε πράγματα για μένα που πραγματικά με πόνεσαν. Είχαμε μια εμπειρία και ήταν καταπληκτική και τίποτα πια δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Έχουμε ένα δέσιμο με το κοινό και μια ιδιαίτερη σχέση με την πόλη και με αυτό το team της ταινίας και πρέπει να πούμε αυτές τις τρελές ιστορίες που έχουμε μεταξύ μας. Δεν μπορούσα να φανταστώ καμία άλλη να παίζει αυτό το κομμάτι. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν υπήρχε καυγάς, είναι πραγματικά ένα κατασκεύασμα, γιατί εγώ ποτέ δεν απάντησα σε όλο αυτό. Και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.

Διάβασε ακόμη:

Η πρώτη εμφάνιση της Sarah Jessica Parker μετά την κόντρα της με την Kim Cattrall