Baby boom: Η star έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της και αυτό είναι το φύλο του μωρού

Baby boom: Η star έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της και αυτό είναι το φύλο του μωρού

Αυτό είναι το όνομα του γιου της

Το τέταρτο παιδάκι τους έφεραν στον κόσμο η star και ο γνωστός ποδοσφαιριστής τις πρωινές ώρες της Πέμπτης και το ζευγάρι, όπως πολύ καλά φαντάζεσαι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η star, μέσω του twitter account της, ανακοινώνοντας τόσο το φύλο, όσο και το όνομα του μωρού.

Η Coleen και ο Wayne Rooney έγιναν γονείς για τέταρτη φορά και ένα ακόμη αγοράκι προστέθηκε στην οικογένειά τους. Ναι καλά διάβασες, αυτό είναι το τέταρτο παιδί και μάλιστα το τέταρτο αγόρι για το ζευγάρι, το οποίο πριν από μερικούς μήνες ακούστηκε πως βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό, μετά από κάποιες ατασθαλίες του Rooney.

Ο Cass Mac, λοιπόν, είναι το νέο μέλος της οικογένειάς τους και αυτό που χρειαζόταν το ζευγάρι για να ενωθεί και πάλι μετά τους τόσους τσακωμούς. Το νεογέννητο αγοράκι θα μεγαλώσει σε ένα πολύ όμορφο και γεμάτο αγάπη περιβάλλον, ενώ θα έχει την παρέα των τριών μεγαλύτερων αδερφών του Kai (8 ετών), Klay (4 ετών) και Kit (δύο ετών).

493BE5BB00000578 0 image a 45 1518679756432

«Πόσο ευτυχισμένοι είμαστε που καλωσορίζουμε το αγοράκι μας! Ο Cass Mac Rooney ήρθε στον κόσμο και ζυγίζει 2,948 κιλά. Είναι πανέμορφος», έγραψε η star στην ανάρτησή της με τους fans της να σχολιάζουν για τον ερχομό του. Τώρα μένει να δούμε μόνο την πρώτη του φωτογραφία.

493BD88D00000578 0 image a 1 1518678525360

Διάβασε ακόμη:

Oι φωτογραφίες που πρέπει να δεις: Tα καυτά φιλιά Selena – Justin και οι φήμες για τη σχέση τους