Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux χώρισαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux χώρισαν

Αυτόν τον χωρισμό δεν τον περιμέναμε 

Μαύρη Παρασκευή ξημέρωσε σήμερα, αφού η είδηση του χωρισμού της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux έπεσε σαν βόμβα και μας αναστάτωσε τη ζωή. Και ξέρεις κάτι; Αυτός ο χωρισμός μας "πόνεσε" περισσότερο από των Brangelina γιατί τους τελευταίους μήνες υπήρξαν πολλά στοιχεία, τα οποία όμως δεν πιστέψαμε.

Η Jennifer Aniston και ο Justin αποφάσισαν να χωρίσουν δύο χρόνια μετά τον γάμο τους και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους κι εμείς ψάχνουμε την αιτία που τους οδήγησε σε αυτήν την επιλογή. Μην φταίει ο ενοχλητικός γείτονας της Νέας Υόρκης, μήπως υπάρχει τρίτο πρόσωπο; Αυτά μας βασανίζουν.

Το ζευγάρι ωστόσο προσπάθησε να μας εξηγήσει με κοινή δήλωση που δημοσίευσε στο Just Jared.

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας», ανέφεραν αρχικά και συνέχισαν:

«Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Ο,τιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται κατευθείαν από εμάς, είναι φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

Η Jennifer και ο Justin άρχισαν να βγαίνουν το 2011 και τον Αύγουστο του 2012 αρραβωνιάστηκαν. Τρία χρόνια αργότερα, τον Αύγουστο του 2015 το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή στο σπίτι τους στο Bel Air.

Διάβασε ακόμη:

Baby boom: Η star έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της και αυτό είναι το φύλο του μωρού