Αυτή είναι η τελευταία επίσημη εμφάνιση της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux

Αυτή είναι η τελευταία επίσημη εμφάνιση της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux

Ο χωρισμός τους έπεσε σαν βόμβα

Ο χωρισμός της Jennifer Aniston και του Justin Theroux είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική και σοκαριστική συνάμα είδηση αυτής της Παρασκευής. Το διάσημο –πρώην- ζευγάρι σόκαρε τους θαυμαστές του με την ανακοίνωση του χωρισμού του, έπειτα από 2,5 χρόνια γάμου, και το twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια.

Τα περισσότερα από αυτά φυσικά θέλουν την Jennifer να γυρίζει πίσω στον Brad Pitt και να ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Κάτι που ίσως δεν είναι και τόσο απίθανο αν σκεφτείς πως πριν από λίγο καιρό διαβάζαμε πως η ηθοποιός πήγε στο σπίτι του Brad και γνώρισε και τα παιδιά του. Και πλέον ναι, πιστεύουμε ό,τι και αν γράφεται στο Hollywood για τους stars, γιατί τελικά όλα έχουν μία βάση.

Και αυτόν το χωρισμό έπρεπε να τον είχαμε προβλέψει μετά τις τόσο σπάνιες κοινές εμφανίσεις που έκανε το διάσημο ζευγάρι. Σκέψου πως η τελευταία επίσημη- κοινή- τους εμφάνιση σε event ήταν τον Ιούλιο του 2017, όταν και παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής και βράβευσης με αστέρι στο Walk of Fame του κοινού τους φίλου Jason Bateman, στις 26 Ιουλίου.

jennifer aniston justin theroux final public appearance 22

Μα αν δεις τις φωτογραφίες, φαίνονται τόσο ερωτευμένοι και τόσο αγαπημένοι, που πραγματικά μας φαίνεται απίστευτος αυτός ο χωρισμός. Στην ανακοίνωσή του το πρώην ζευγάρι ανέφερε πως οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν στα τέλη του 2017, ενώ υπάρχουν και κοινές τους φωτογραφίες από διακοπές στο Mexico στις αρχές του καινούργιου έτους. Το λες και ύποπτο!

Δες περισσότερες φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Σοκ! Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux χώρισαν

Η Jennifer Aniston επιστρέφει στην αγκαλιά του Brad Pitt;