Baby boom alert: Το supermodel γέννησε και αυτό είναι το όνομα της κόρης της

Baby boom alert: Το supermodel γέννησε και αυτό είναι το όνομα της κόρης της

Ένα ακόμη ευτυχισμένο ζευγάρι για το Hollywood

Βλέπεις το Hollywood δεν έχει πάντα άσχημα νέα να μας φέρει, υπάρχουν και αυτά τα καλά που επισκιάζουν χωρισμούς και διαζύγια. Και μετά το διαζύγιο της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, η αλήθεια είναι πως θέλαμε να ακούσουμε κάτι καλό και όμορφο. Η γέννηση της κόρης του διάσημου ζευγαριού ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε.

Όσο έκπληξη μας έκαναν όταν το supermodel ανακοίνωσε πως είναι ξανά έγκυος, άλλο τόσο μας εξέπληξε με την ανακοίνωση της γέννησης της μικρούλας. Πριν από λίγες ημέρες -του Αγίου Βαλεντίνου- την βλέπαμε να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και δύο μέρες μετά γέννησε.

Ο λόγος για την Behati Prinsloo και τον frontman των Maroon 5, Adam Levine, οι οποίοι πριν από μερικές ώρες καλωσόρισαν στον κόσμο την δεύτερη κορούλα τους, τη μικρή Geo Grace Levine, όπως την ονόμασαν. Το E! News επιβεβαίωσε την είδηση και τώρα το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση και ίσως και η πρώτη φωτογραφία της μικρούλας. Το 28χρονο supermodel και ο σύζυγος της έχουν ακόμη μία κόρη, την Dusty Rose, η οποία γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2016.

behati

Το ζευγάρι μας ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδάκι τον Σεπτέμβρη του 2017, ενώ λίγο καιρό αργότερα μας ανακοίνωσε και το φύλο του μωρού.