Είναι η Bella Hadid και πάλι ερωτευμένη; Το σχόλιο που μαρτυρά πως το supermodel έχει νέο θαυμαστή

Είναι η Bella Hadid και πάλι ερωτευμένη; Το σχόλιο που μαρτυρά πως το supermodel έχει νέο θαυμαστή

Καιρός δεν είναι να φτιάξει και πάλι τη ζωή της;

Η Bella Hadid έχει χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου από τον The Weeknd και από τότε δεν έχει κάποιο νέο αγόρι στη ζωή της. Μπορεί η είδηση της επανασύνδεσης με τον πρώην της να ακούστηκε αρκετά τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο οι δύο stars δεν τα βρήκαν μεταξύ τους, με το supermodel να παραμένει ελεύθερο και ωραίο -κυρίως-.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όμως, συνέβη κάτι που έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως η νεαρή καλλονή έχει έναν καινούργιο θαυμαστή, με τον οποίο μάλιστα είχε ακουστεί και πάλι στο παρελθόν πως «έπαιζε» κάτι. Η Bella Hadid ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram account της, στην οποία έγραψε: «Χαρούμενο Άγιο Βαλεντίνο στον εαυτό μου». Η φωτογραφία όμως αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από κάποια μάτια, τα οποία κάτι μας λέει πως θα ήθελαν να περάσουν την γιορτή αυτή με το μοντέλο.

Ο Odell Beckham Jr. με τον οποίο υπήρξαν φήμες πως βγαίνει η Bella τον Νοέμβρη του 2016Bella τον Νοέμβρη του 2016 λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Weeknd, σχολίασε την φωτογραφία της νεαρής καλλονής, γράφοντας της: «Μόνη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου… όχι κι άσχημα». Καταλαβαίνεις όμως πως το υπονοούμενο του αυτό είχε σίγουρα απώτερο σκοπό και αυτό πίστεψαν και πολλοί από τους fans της Bella όταν το είδαν, πυροδοτώντας αμέσως φήμες, πως η νεαρή Hadid είναι και πάλι ερωτευμένη.

Ή έστω θα μπορούσε να είναι ερωτευμένη και μάλιστα ξετρελάθηκαν μόλις την φαντάστηκαν ως ζευγάρι μαζί του. Bella, μήπως εσύ θα ήθελες να μας πεις αν συμβαίνει κάτι ή αν το σχόλιο ήταν απλά τυχαίο;


https://www.instagram.com/p/BfPMkCwBrUu

Διάβασε ακόμη:

JLo δαχτυλίδι είναι αυτό που βλέπουμε; Μήπως κάτι μας κρύβεις;