Οχτώ μήνες μετά την επισημοποίηση, το διάσημο ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οχτώ μήνες μετά την επισημοποίηση, το διάσημο ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του

Μήπως έχουν κάτι να μας πουν;

Δεν πρόκειται για αρραβώνα, ούτε και για κάποια πρόταση γάμου, όχι ακόμα τουλάχιστον. Οχτώ μήνες μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους και την πρώτη δημόσια εμφάνιση τους, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο και να συγκατοικήσει. Με έναν διαφορετικό τρόπο πέρασε το ζευγάρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού μετά την πρωινή βόλτα (για brunch ίσως) βγήκε στην αναζήτηση σπιτιού.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τετάρτη τον Ben Affleck και την Lindsay Shookus στο Brentwood του Los Angeles, όπου και έψαχναν για σπίτι. Ναι, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει και αυτό ίσως σημαίνει πολλά για το κοινό του μέλλον. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ακουστεί πως οι δυο τους έχουν ήδη αρραβωνιαστεί, όμως αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις δύο πλευρές.

Με αυτήν την κίνηση το ζευγάρι κάνει την σχέση του ακόμη πιο δυνατή με την ελπίδα να τους οδηγήσει σε κάτι πιο σταθερό στο μέλλον. Στις φωτογραφίες περπατούσαν ο ένας συνεχώς δίπλα στον άλλον, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ-α-τετ μεταξύ τους. Τόσο ο ηθοποιός όσο και η παρουσιάστρια ήταν ντυμένοι σχετικά casual και σε αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου.

493FBC9F00000578 5396957 image a 43 1518722779512

Απ’ ό,τι φαίνεται ο ηθοποιός βρήκε επιτέλους την γυναίκα με την οποία πραγματικά ταιριάζει και θέλει να μοιραστεί την υπόλοιπη ζωή του.