Η Χριστίνα Μπόμπα στο Survivor 2

Η Χριστίνα Μπόμπα στο Survivor 2

Και ιδού οι αποδείξεις

Εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να περάσει λίγες στιγμές παρέα με τον μελλοντικό σύζυγο της, Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος βρίσκεται εκεί για τις ανάγκες του Survivor 2. Πίστεψες κι εσύ όμως πως η Χριστίνα είναι στον εξωτικό αυτόν προορισμό μόνο για επίσκεψη;

Η μελαχρινή καλλονή ετοιμάζεται να μπει στο reality επιβίωσης και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν περίμενες. Και καλά έκανες εδώ που τα λέμε, αν και η ίδια μας έπεισε πως θα τα πήγαινε πολύ καλά σε όποια ομάδα και αν βρισκόταν από τις δύο. Η Χριστίνα βρέθηκε μαζί με τον σύντροφο της σε ένα από τα γυρίσματα για τα αγωνίσματα του παιχνιδιού και δοκίμασε την τύχη της στον τελικό στόχο του στίβου μάχης.

Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη έπρεπε με μία κρεμαστή μπάλα να ρίξει τρεις στόχους από μακριά, προκειμένου να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα της (εάν ανήκε σε κάποια ομάδα δηλαδή) και τα κατάφερε σε χρόνο dt, κάνοντας τον παρουσιαστή να αναρωτιέται μήπως τελικά θα έπρεπε κι εκείνη να μπει στο reality.

Δες το βίντεο και πες μας, εσύ θα ήθελες να την δεις στον στίβο μάχης;


https://www.instagram.com/p/BfWHWyYhV0V