Ο Tristan Thompson φλέρταρε με άλλη γυναίκα & αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στην Khloe Kardashian

Ο Tristan Thompson φλέρταρε με άλλη γυναίκα & αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στην Khloe Kardashian

Και υπάρχουν και αποδείξεις

Σύννεφα βλέπουμε να μαζεύονται πάνω από την σχέση της Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής εθεάθη να διασκεδάζει σε club. Και που είναι το κακό με αυτό θα μας πεις και θα έχεις δίκιο. Το κακό λοιπόν, είναι πως ο 26χρονος μπασκετμπολίστας δεν ήταν μόνος, αλλά με μία γυναικεία συντροφιά, η οποία έμοιαζε πολύ στην Khloe -στον σωματότυπο τουλάχιστον- αλλά δεν ήταν αυτή.

Ο Tristan εθεάθη να φλερτάρει με αυτήν την αγνώστων στοιχείων γυναίκα σε ένα πάρτι το βράδυ της Παρασκευής, ενώ μάλιστα έφυγε από αυτό το event μαζί της. Μία πηγή ανέφερε στο In Touch, πως ο 26χρονος οδηγήθηκε σε αυτό το τραπέζι, όπου καθόταν ήδη αυτή η κοπέλα ή η σωσίας των Kardashians, όπως θες πες την.

Και μπορεί ως εδώ να μη βρίσκεις τίποτα μεμπτό -η Khloe άραγε τι πιστεύει;- όμως η πηγή ανέφερε πως η ξανθιά οπτασία γύρισε και ψιθύρισε κάτι στον Tristan και όσο του μιλούσε είχε το χέρι της στα χείλη του. Εκείνος ποτέ δεν πέρασε το χέρι του γύρω της αν και ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Από εκεί και έπειτα και αφού έφυγαν από τον χώρο μαζί (σύμφωνα με τις φήμες πάντα) δεν υπάρχει κάποια επιπλέον ενημέρωση.

tristan thompson mystery woman 1

Η Khloe Kardashian άραγε (που είναι και έγκυος μην το ξεχνάμε) τι έχει να πει για όλα αυτά;

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αυτό και αν είναι είδηση. Παντρεύεται η Selena Gomez με τον Justin Bieber;