Khloe Kardashian: Το σχόλιο στην φωτογραφία της που αποκάλυψε πως περιμένει δίδυμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian: Το σχόλιο στην φωτογραφία της που αποκάλυψε πως περιμένει δίδυμα

Αυτή είναι η έκπληξη της ημέρας

Στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Khloe Kardashian, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της Tristan Thompson. Κι ενώ περιμέναμε με αγωνία να μάθουμε το φύλο του μωρού της (οι απόψεις διίστανται για το αν είναι αγόρι ή κορίτσι) ένα στοιχείο για την εγκυμοσύνη της έγινε γνωστό και πραγματικά μας εξέπληξε ευχάριστα.

Πριν από μερικές ώρες η Khloe κοινοποίησε μία φωτογραφία στο προσωπικό της account στο Instagram με ένα total λευκό σύνολο, όπου κράταγε την φουσκωμένη της κοιλίτσα, η οποία πραγματικά έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Ένα όμως σχόλιο της μας ξάφνιασε και μας έβαλε σε σκέψεις. Η reality star απάντησε σε μερικά σχόλια θαυμαστών της και σε ένα από αυτά έγραψε: «bump twins».

Κάτι που μας έδωσε να καταλάβουμε πως μάλλον περιμένει δίδυμα. Και αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι είναι κάτι πολύ σημαντικό για την οικογένεια Kardashian, αφού θα αποκτήσει όχι ένα, αλλά δύο μέλη ακόμη. Φυσικά μόλις οι fans διάβασαν αυτό το σχόλιο της «τρελάθηκαν» και άρχισαν να την ρωτούν αν πράγματι περιμένει δίδυμα χωρίς όμως εκείνη να απαντήσει κάτι.

Και τώρα μας έχει αφήσει να αναρωτιόμαστε, αν εκείνη και ο Tristan θα αποκτήσουν δίδυμα. Σε λιγότερο από έναν μήνα θα ξέρουμε ακριβώς.

Δες την φωτογραφία και το σχόλιο της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται: Chris Martin & Dakota Johnson επιβεβαιώνουν τουλάχιστον το πρώτο