Το συγκινητικό μήνυμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον Ηλία Βρεττό

Το συγκινητικό μήνυμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον Ηλία Βρεττό

Δες τι κοινοποίησε στο Instagram account της στο Instagram

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από τέσσερις ημέρες το τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού στην Γλυφάδα, το οποίο λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε εκείνον και τη συνεπιβάτιδά του. Ο τραγουδιστής φέρει πολλαπλά κατάγματα και θα υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί η σωματική του κατάσταση.

Η κοπέλα που τον συνόδευε και σύντροφός του τραυματίστηκε πιο ελαφρά και μάλιστα εχθές που πήρε εξιτήριο, πήγε να τον επισκεφθεί. Ο Ηλίας Βρεττός κοινοποίησε στο Instagram account του την πρώτη του φωτογραφία μετά το τροχαίο ατύχημα, γράφοντας στην λεζάντα του: «προσευχηθείτε να βγω ζωντανός».

Το μήνυμα που μας συγκίνησε, όμως, περισσότερο από όλα ήταν αυτό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο Instagram account της. Η παρουσιάστρια ανέβασε στα stories της μία φωτογραφία, στην οποία απαθανατίζεται η ίδια με τον Ηλία Βρεττό να χαμογελούν και την λεζάντα να γράφει:

«Όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα γελάμε και πάλι όπως εδώ. Είσαι δύναμη! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει σύντομα δυνατός και υγιής».

Δες την φωτογραφία στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Κάτια Ζυγούλη-Σάκης Ρουβάς: Οι οικογενειακές διακοπές στα χιόνια και η υπέροχη φωτογραφία