Αγόρια λυπούμαστε! Το πιο hot & sexy κορμί του Hollywood παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αγόρια λυπούμαστε! Το πιο hot & sexy κορμί του Hollywood παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Σαν ψέμα μας φαίνεται

Γάμοι στο Hollywood έτσι «υπόγειοι» και κάτω από άκρα μυστικότητα γίνονται πολλοί. Αυτός όμως παίρνει το βραβείο του πραγματικά απρόσμενου γάμου, αφού μόλις πριν από δύο εβδομάδες μάθαμε πως το κορίτσι αυτό έχει νέο σύντροφο. Και το ακόμη πιο απρόσμενο είναι η στεναχώρια που θα πάρει όλος ο αντρικός πληθυσμός εκεί έξω, μόλις μάθει για την γάμο της νεαρής star.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως κι εμείς το πάθαμε ένα μικρό σοκ, όμως το ξεπεράσαμε σχετικά γρήγορα. Η Emily Ratajkowski δυστυχώς δεν ανήκει πια στο singles club, αφού ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Sebastian Bear McClard. Ναι, θα θέλαμε πολύ αυτό να είναι ένα κακόγουστο αστείο, όμως το επιβεβαίωσαν και οι εκπρόσωποι του ζευγαριού αποκλειστικά στο Just Jared.

Η 26χρονη καλλονή που πριν από δύο εβδομάδες έκανε την πρώτη της κοινή εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο -θυμάσαι τα τρυφερά τετ-α-τετ της του Αγίου Βαλεντίνου- είναι πλέον παντρεμένη και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πια. Η Emily παντρεύτηκε τον εδώ και μερικές εβδομάδες σύντροφο της σε ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης -όπως αντιλαμβάνεσαι ο γάμος ήταν πολιτικός- με δυο-τρεις γνωστούς φίλους να παρευρίσκονται στην όμορφη αυτή στιγμή τους.

Αν δεν είναι αυτός ο πιο απρόσμενος γάμος του Hollywood, τότε ποιο είναι;

Δες φωτογραφίες τους στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Emily Ratajkowski ποζάρει (και πάλι) ολόγυμνη