New love in town; Πέντε μήνες μετά τον χωρισμό του, ο star έχει νέα σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New love in town; Πέντε μήνες μετά τον χωρισμό του, ο star έχει νέα σύντροφο

Δεν του πήρε και πολύ να το ξεπεράσει

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν το διάσημο ζευγάρι μας ξάφνιασε με την απόφαση του να χωρίσει έπειτα από οκτώ χρόνια έγγαμου βίου και να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Τότε ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό, όμως εκείνοι αποφάσισαν να μην πάρουν θέση, προκειμένου να προστατέψουν και τον τετράχρονο γιο τους Axl.

Έκτοτε, δεν έχουν κάνει και πολλές εμφανίσεις (ξεχωριστά πάντα), ενώ διάσημος ηθοποιός φαίνεται να βρήκε ήδη νέα σύντροφο στην ζωή του. Τι και αν έχουν περάσει μόνο πέντε μήνες από τον χωρισμό τους (μας φαίνεται τουλάχιστον χρόνος είναι η αλήθεια), εκείνος έχει αφήσει για τα καλά πίσω του το παρελθόν και κοιτάζει το μέλλον με την νέα του αγάπη.

Ο Josh Duhamel ξεπέρασε για τα καλά την Fergie και το νέο του αμόρε, Eiza Gonzalez, εκτός από πολύ όμορφη είναι και 17 χρόνια μικρότερη του. Τι σημασία έχει όμως αυτό; Το Hollywood μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως οι έρωτες με μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι και οι πιο σταθεροί. Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του μήνα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως γνωρίστηκαν στην συναυλία που έκανε η Jennifer Lopez μία ημέρα πριν από το Super Bowl στο Minneapolis Armory.

eiza gonzalez by emanuele d angelo photoshoot november 2017 1

Να σου αναφέρουμε επίσης πως φαίνεται να εξελίσσεται σε μία δυνατή σχέση, γιατί παρά το γεγονός πως η Eiza εργάζεται στην Αγγλία κρατούν επαφή και μιλούν τόσο με βίντεο κλήσεις, όσο και με μηνύματα. Fergie, λυπούμαστε, αλλά ο Josh σε ξεπέρασε ήδη.

Δες φωτογραφίες της 28χρονης στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αγόρια λυπόμαστε! Το πιο hot & sexy κορμί του Hollywood παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα