Η Έλλη Κοκκίνου έκανε την πιο κομψή εμφάνιση που έχουμε δει τελευταία

Η Έλλη Κοκκίνου έκανε την πιο κομψή εμφάνιση που έχουμε δει τελευταία

Της βάζουμε δέκα με τόνο

Την Έλλη Κοκκίνου την ξέρεις, την αγαπάς και την βλέπεις καθημερινά μέσα από το Instagram account της (αν την ακολουθείς φυσικά). Την έχεις δει σε έξοδο της, την έχεις δει να τραγουδά, την έχεις δει αμακιγιάριστη, την έχεις δει και με ρούχα γυμναστικής. Σε όλες της τις εκφάνσεις είναι όμορφη, γλυκιά και υπέρκομψη.

Έτσι ακριβώς ήταν και στην τελευταία εμφάνιση που έκανε πριν από μερικές ημέρες. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Make a Wish και όταν την είδαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Είχε κάνει ίσως μία από τις όμορφες και σικάτες εμφανίσεις της.

Με total black outfit τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, ενώ παρατηρήσαμε πόσο καλό της έχει κάνει η γυμναστική. Η Έλλη διατηρεί το σώμα της δεμένο και αψεγάδιαστο και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε. Ας επιστρέψουμε όμως και πάλι στην προχθεσινή της εμφάνιση που μας μάγεψε.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο έφτανε ως τον αστράγαλο κι ένα μαύρο σακάκι με παγέτες. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα -φυσικά- ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της σε έναν χαμηλό σινιόν κότσο, ο οποίος αναδείκνυε τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν ξέρουμε για εσένα, πάντως από εμάς παίρνει δέκα με τόνο!

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Δες τις φωτογραφίες της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Αγγελική Δαλιάνη ποζάρει με το μαγιό της στην Κολομβία & μας φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι