Ashton Kutcher-Mila Kunis: Απαθανατίζονται να φιλιούνται on air και η αντίδρασή τους γίνεται viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ashton Kutcher-Mila Kunis: Απαθανατίζονται να φιλιούνται on air και η αντίδρασή τους γίνεται viral

Είναι ακόμη τόσο ερωτευμένοι

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis είναι ο απόλυτος ορισμός του #couplegoals και αυτό μας απέδειξαν για μία ακόμη φορά την Δευτέρα που παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα του NBA ανάμεσα στους Kings και τους Los Angeles Lakers. Στα περισσότερα αθλητικά events, υπάρχει πάντα μία κάμερα, η λεγόμενη kiss cam, η οποία σου δίνει την δυνατότητα να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στα φιλιά με τον σύντροφο σου.

Και αυτό ακριβώς έκαναν ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis μόλις η κάμερα εστίασε επάνω τους. Ο 40χρονος ηθοποιός προετοιμάστηκε κατάλληλα και μόλις τα βλέμματα καρφώθηκαν επάνω τους, της έδωσε το πιο sexy και τρυφερό φιλί παράλληλα που θα μπορούσες να δεις.

Η 34χρονη star από την άλλη έδειξε κάπως σοκαρισμένη μόλις είδε πως πράγματι ο φακός τους απαθανάτισε και η αντίδραση τους αυτή έγινε όπως καταλαβαίνεις viral. Ο Ashton μάλιστα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει και την γλώσσα του για να την πειράξει, εκείνη τραβήχτηκε και άρχισε να γελά, ενώ το πλήθος ξετρελάθηκε με αυτή την ιδιαίτερη, αλλά συνάμα τρυφερή στιγμή τους.

Να σου πούμε επίσης πως αυτό το συμβάν είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο. Αφού το έχουν κάνει και άλλα ζευγάρια, όπως η Olivia Wilde με τον Jason Sudeikis, αλλά και η Selena Gomez με τον Justin Bieber.



Δες το βίντεο που ανέβηκε με το εν λόγω στιγμιότυπο, αλλά και στην gallery παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία τους.

Διάβασε ακόμη:

Ωπ τι έχουμε εδώ; Η Kendall Jenner χώρισε και κυκλοφορεί ήδη με νέο σύντροφο;