Το supermodel γέννησε πριν 4 μήνες και στην πρώτη επίσημη έξοδο μας αφήνει άφωνες με το κορμί της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το supermodel γέννησε πριν 4 μήνες και στην πρώτη επίσημη έξοδο μας αφήνει άφωνες με το κορμί της

Σα να μην γέννησε ποτέ

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε το supermodel έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και πλέον είναι μία ευτυχισμένη μαμά δύο πανέμορφων –εάν της έχουν μοιάσει έστω και λίγο- κοριτσιών. Και μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να την έχουμε χάσει από τις πασαρέλες και τα catwalk της Victoria’s Secret, την βλέπουμε όμως στο Instagram της πιο ανανεωμένη και πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε στο Fashion Week του Μιλάνου και στο event One Ocean Foundation και μας άφησε άφωνες με το κορμί της. Να σου θυμίσουμε πως μόλις πριν από τέσσερις μήνες γέννησε την δεύτερη κόρη της, οπότε το να την βλέπουμε με αυτό το αψεγάδιαστο κορμί καταλαβαίνεις πως είναι λίγο επίπονο. Δεν είναι και λίγο πράγμα να έχεις δύο παιδιά στα 32 σου και να διαθέτεις αυτό το υπέροχο καλλίγραμμο κορμί.

Η Bar Refaeli ωστόσο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα μοντέλα που βλέπουμε κάθε τόσο στα social media. Μην ξεχνάς άλλωστε πως κι εκείνη υπήρξε -μέχρι πρότινος τουλάχιστον- ένα από το πιο όμορφα και καλλίγραμμα μοντέλα της Victoria’s Secret. Και αυτό μας απέδειξε για μία ακόμη φορά με την εμφάνιση της.


https://www.instagram.com/p/Bfu-qrmFyz6

Αν και σχετικά casual, το ντύσιμο που επέλεξε η Bar Refaeli αναδείκνυε τόσο τα ψηλά της πόδια, όσο και τις αναλογίες της σε γενικότερο επίπεδο. Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, με μαύρες over the knee μπότες, γαλάζιο σατέν top και μαύρο blazer επέλεξε να φορέσει σε αυτήν της την εμφάνιση η 32χρονη Ισραηλινή καλλονή, αφήνοντας μας άφωνες με το κορμί της. Η star έχει χάσει τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης, που μοιάζει σα να μην ήταν έγκυος ποτέ.


https://www.instagram.com/p/BfusIYEDM8N


https://www.instagram.com/p/BfupYrCjmLI

Διάβασε ακόμη: Ashton Kutcher-Mila Kunis: Απαθανατίζονται να φιλιούνται on air και η αντίδρασή τους γίνεται viral