Έγκυος η Drew Barrymore; Οι φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος η Drew Barrymore; Οι φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες

Έχουμε μία ακόμη εγκυμοσύνη στο Hollywood;

Οι εγκυμοσύνες πάνε κι έρχονται τον τελευταίο καιρό στο Hollywood και ενώ πολλές από αυτές τις περιμέναμε -ναι, μπορείς να τις πεις κι αναμενόμενες- υπάρχουν και κάποιες που όχι απλά τις χαρακτηρίζουμε απρόσμενες, αλλά τις θεωρούσαμε ακόμη και απίθανες. Μία από αυτές είναι και της Drew Barrymore, εάν φυσικά ισχύει.

Η 43χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε σε backstage φωτογράφισης με ένα αρκετά αλλόκοτο look, το οποίο αποτελούνταν από αρκετά φαρδιά ρούχα, τα οποία μας άφηναν την υποψία μιας αρκετά φουσκωμένης κοιλίτσας. Η star έχει χωρίσει με τον σύζυγο της, Will Kopelman, από το 2016, ωστόσο το τελευταίο διάστημα την έχουμε δει να βγαίνει με καινούργιο σύντροφο.

Με αυτόν μάλιστα τον μυστήριο άντρα, απαθανατίστηκε και στα γενέθλια της Ellen DeGeneres, όμως τότε δεν είχαμε δώσει τόση σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση. Τώρα που την ξανακοιτάζουμε και την βλέπουμε με αυτό το φόρεμα μας φαίνεται πως έχει πράγματι μια φουσκωμένη κοιλιά. Αν δεις και αυτές από την φωτογράφιση μάλιστα, θα πειστείς κι εσύ πως αποκλείεται να είναι μόνο φήμες.

28511802 1863444883697104 311128706 n

Έχοντας λοιπόν ως δεδομένο το γεγονός πως είναι έγκυος, περιμένουμε να την δούμε στην επόμενη της εμφάνιση προκειμένου να το εξακριβώσουμε οριστικά.

Δες τις φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Για πρώτη φορά: Η Meghan Markle γράφει ιστορία στην παρθενική της εμφάνιση ως μέλος της «Fab Four»