Το ξέσπασμα της Khloe Kardashian για την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το ξέσπασμα της Khloe Kardashian για την εγκυμοσύνη της

Η reality star είναι έξω φρενών

Η Khloe Kardashian διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της Tristan Thomson. Η reality star διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και ζει στο έπακρον αυτές τις όμορφες στιγμές της, μιας και ήταν κάτι που περίμενε πως και πώς να συμβεί στη ζωή της.

Η 33χρονη ανεβάζει συχνά πυκνά στα social media της, φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της και αυτό είναι κάτι πραγματικά πολύ όμορφο. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που αντέδρασαν κάπως περίεργα και άσχημα αν θες στις φωτογραφίες που ανεβάζει η Khloe και κρατάει συνεχώς την κοιλιά της. Και κάπου εδώ μετά από αυτό η reality star ξέσπασε στο Twitter της και η απάντησή της κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Οι άνθρωποι έχουν μία περίεργη γνώμη για την κοιλιά μου. Επιλέγω να κρατάω την κοιλιά μου σε κάθε φωτογραφία επειδή είναι δική ΜΟΥ. Περίμενα αυτήν την πολύ σύντομη στιγμή για ΧΡΟΝΙΑ. Έχω μόνο λίγους μήνες να απολαύσω αυτή τη φάση στη ζωή μου, γι’ αυτό θα αγγίζω την κοιλιά μου και θα αγαπώ την κοιλιά μου όσο συχνά επιλέγω και θέλω. Η μαμά σε αγαπάει μωρό μου», έγραψε η 33χρονη και τα likes έπεσαν βροχή.

Και δεν ξέρουμε για εσένα, όμως εμείς συμφωνούμε πολύ με αυτά της τα λόγια.

Δες φωτογραφίες της Khloe με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού της ή είναι η ιδέα μας;

H Khloe Kardashian ταξίδεψε μέχρι την Ιαπωνία και έκανε τους κατοίκους της έξαλλους