Survivor 2: Δες πόσο πολύ έχει αδυνατίσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Survivor 2: Δες πόσο πολύ έχει αδυνατίσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μήπως τελικά είναι αυτό το μυστικό για να χάσεις κιλά;

Μπορεί η σημερινή μέρα του Survivor να βρίσκει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προτεινόμενη προς αποχώρηση (για δεύτερη φορά) παρέα με την Ελένη Χατζίδου και τον Γιάννη Δρυμωνάκο, όμως εμείς δεν θα εστιάσουμε σε αυτό το γεγονός. Αν είσαι από τους φανατικούς του reality επιβίωσης, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει κάτι ακόμη στην ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως θα θυμάσαι μπήκε με μία μικρή καθυστέρηση στο reality και την πρώτη φορά που την είδες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου με σορτσάκι και αμάνικο μπλουζάκι, σίγουρα δεν την έλεγες και το πρώτο κορμί. Είχε τα περιττά κιλάκια της και φαινόταν τόσο στο πρόσωπο, όσο και στα πόδια της, αφού είχε αρκετά ζουμερούς γλουτούς.

Αυτό όμως πλέον ανήκει στο παρελθόν, αφού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει χάσει πάρα πολλά κιλά τον ενάμιση μήνα που βρίσκεται στο reality. Και αυτό είναι εμφανές τόσο στα πόδια της, όσο και στα μάγουλα της, τα οποία δεν υπάρχουν πια. Αν πάλι δεν μας πιστεύεις, τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μία ματιά στην παρακάτω gallery με τις φωτογραφίες της.

Διάβασε επίσης:

Survivor 2: O Γιάννης Δρυμωνάκος είναι η αιτία που θα το βλέπεις και φέτος φανατικά

Βίκυ Καγιά & Bianca: Μας εύχονται καλό μήνα μέσω Instagram