Η Kim Kardashian είναι πιο κορμάρα από ποτέ ή είναι απλώς η ιδέα μας;

Η Kim Kardashian είναι πιο κορμάρα από ποτέ ή είναι απλώς η ιδέα μας;

Αυτό μάλιστα, είναι «σώμα-κλεψύδρα».

Η Kim Kardashian έχει γίνει διάσημη για τις καμπύλες της που, σε συνδυασμό με τη μικροσκοπική μέση της, δημιουργούν το απόλυτο πρότυπο μιας σιλουέτας κλεψύδρα. Και στη νέα της φωτογραφία στο Instagram πραγματικά δίνει νέο νόημα στον όρο.

Φορώντας ένα λευκό bralet και μια στενή μίνι φούστα, η 37χρονη σταρ ήταν πιο σέξι από ποτέ. Τα μαλλιά της (που έχουμε δει ροζ στις τελευταίες εμφανίσεις της) ήταν στη φωτογραφία ξανθά ενώ το wet look, σε συνδυασμό με το έντονο smokey eye μακιγιάζ, έκαναν το αποτέλεσμα ακόμα πιο αισθησιακό.


https://www.instagram.com/p/BfxoDJXFyHe/

Η Kim Kardashian τον τελευταίο καιρό γυμνάζεται με την trainer και body builder Melissa Alcantara. Η γυμνάστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι πηγαίνει στο σπίτι της σταρ 6 φορές την εβδομάδα και ότι η γυμναστική που κάνουν είναι πολύ σκληρή. «Δεν το πιστεύει ούτε η ίδια πόσο έχει αλλάξει το σώμα της τους τελευταίους μήνες. Και όταν βλέπεις τόσο έντονα αποτελέσματα δεν γυρνάς πίσω, δεν το αφήνεις. Οπότε αυτό της δίνει κίνητρο να συνεχίζει. Είναι προσηλωμένη στον στόχο της» δήλωσε.

Δες ακόμα: 10 stars με σιλουέτα «κλεψύδρα» (και πώς να ντυθείς αν έχεις αυτόν τον σωματότυπο)