Οι δύο πιο sexy άντρες του Hollywood πρωταγωνιστούν μαζί σε ταινία και το διαδίκτυο τρελαίνεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι δύο πιο sexy άντρες του Hollywood πρωταγωνιστούν μαζί σε ταινία και το διαδίκτυο τρελαίνεται

Το Hollywood είναι όλο εκπλήξεις και αυτό μας το αποδεικνύει μία ακόμη φορά, με την είδηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες. Αποκλείεται να μην την έχει πάρει το μάτι σου, αποκλείεται να μην την έχεις ακούσει. Οι δύο πιο sexy άντρες του Hollywood θα πρωταγωνιστήσουν για πρώτη φορά μαζί σε ταινία και το internet βρίσκεται σε παροξυσμό.

Φυσικά μιλάμε για τους Brad Pitt και Leonardo DiCaprio, οι οποίοι θα συμμετέχουν στη νέα ταινία του Quentin Tarantino «Once Upon a Time in Hollywood», η οποία επικεντρώνεται στο δράμα του Charles Manson (ενός κατά συρροή δολοφόνου στο Los Angeles). Ο σκηνοθέτης του Pulp Fiction ανέφερε σε μία δήλωση, πως η ταινία λέει μια ιστορία που διαδραματίζεται στο Los Angeles το 1969 στο Hollywood.

Ο Leonardo DiCaprio θα έχει τον ρόλο του τηλεοπτικού star, Rick Dalton και ο Brad Pitt θα κάνει τον ντουμπλέρ του, Cliff Booth. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος και χαρούμενος για τη δυναμική συνεργασία των DiCaprio & Pitt ως Rick & Cliff», δήλωσε ο Tarantino, ο οποίος περιέγραψε τις συνθήκες των χαρακτήρων που θα απεικονίσουν οι A-listers.

«Και οι δύο αγωνίζονται να τα καταφέρουν σε ένα Hollywood που δεν αναγνωρίζουν πια». Ο Rick όμως έχει και μία πολύ διάσημη γειτόνισσα την Sharon Tate, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα υποδυθεί η Margot Robbie, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σίγουρο. Η Sharon Tate ήταν ένα από τα θύματα του Charles, ο οποίος εν τέλει καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς ανυπομονούμε να την δούμε αυτήν την ταινία. Δεν χάνουμε με τίποτα Brad Pitt και Leonardo DiCaprio στην ίδια ταινία.

Διάβασε ακόμη:

Άβολο: Το μεγάλο μυστικό της Kate Middleton που σίγουρα δε γνώριζες