Σαν δυο σταγόνες νερό: Δες τη selfie φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με την μαμά της

Σαν δυο σταγόνες νερό: Δες τη selfie φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με την μαμά της

Η ομορφιά είναι οικογενειακή

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα κορίτσια της ελληνικής showbiz που αγαπάμε ιδιαίτερα εμείς εδώ στο Queen. Είναι αυτό το κορίτσι που μοιράζεται μαζί μας μυστικά διατροφής (κάπως πρέπει να μάθουμε για το πως διατηρεί αυτό το καλλίγραμμο κορμί) και που κάθε μέρα μας εμπνέει με τις φωτογραφίες και την στάση ζωής της.

Σήμερα όμως αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας κάτι διαφορετικό. Δεν ήταν ασκήσεις yoga, ούτε μποξ, ήταν μία φωτογραφία με την μαμά της, η οποία μας έλυσε την απορία που είχαμε τόσο καιρό: από που έχει πάρει όλη αυτήν την ομορφιά. Και η απάντηση όπως κατάλαβες είναι από την μητέρα της, αφού είναι πραγματικά σαν δυο σταγόνες νερό. Η Χριστίνα αυτό το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε ως την Λαμία στο πατρικό της σπίτι να δει την οικογένεια της και ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία με την μαμά της.

Αν εξαιρέσεις το χρώμα των μαλλιών τους, δεν χωράει καμία αμφιβολία στο ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Στην τρυφερή αυτή φωτογραφία μάλιστα η Χριστίνα έγραψε: «Η μαμά μου νομίζει πως μου έμαθε να περπατάω… αλλά στην πραγματικότητα μου έμαθε πως να πετάω». Πολύ όμορφο και γλυκό δεν νομίζεις;

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Μαρία Ηλιάκη υπέρκομψη και κάπως αδυνατισμένη