Για πρώτη φορά: Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis ποζάρουν για μια selfie στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Για πρώτη φορά: Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis ποζάρουν για μια selfie στο Instagram

Πρώτη φορά τους βλέπουμε έτσι

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis είναι ένα από αυτά τα ζευγάρια του Hollywood που δεν κάνουν πολύ θόρυβο. Τι εννοούμε; Τους αρέσει να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, όμως ποτέ δεν επιδιώκουν να συγκεντρώνουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Προτιμούν να κρατούν λίγο πιο prive την προσωπική τους ζωή και γι’ αυτό παραξενευόμαστε αρκετά όταν τους βλέπουμε μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Όπως εξίσου περίεργο μας φάνηκε και η selfie που κοινοποίησε ο ηθοποιός στο Instagram account του εχθές το βράδυ, από το Dolby Theater, όπου και τελέστηκε η 90η απονομή των βραβείων Oscar. Και μπορεί οι celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με τις υπέροχες δημιουργίες τους να έκλεψαν την παράσταση, την δική μας καρδιά ωστόσο έκλεψε η selfie φωτογραφία του ζευγαριού.

Οι δύο ηθοποιοί φορούσαν τα καλά τους και με ένα -σχετικά- λάγνο βλέμμα πόζαραν για την πιο όμορφη και γλυκιά φωτογραφία που έχουμε δει τελευταία. «Βραδινή έξοδος με την σύζυγο», έγραψε ο Ashton Kutcher στη λεζάντα της φωτογραφίας του με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Δες την φωτογραφία τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Kate Middleton: Μόλις δημοσιεύτηκε το συλλεκτικό βίντεο που κρατούσε εδώ και χρόνια στο συρτάρι