Dakota Johnson: Χωρίς μακιγιάζ και με νέο μυστήριο άντρα στο πλευρό της

Dakota Johnson: Χωρίς μακιγιάζ και με νέο μυστήριο άντρα στο πλευρό της

Πού χάθηκε ο Chris Martin οέο;

Η Dakotan Johnson, η γυναίκα αυτή που έχει γυρίσει τις πιο ερωτικές σκηνές με τον Jamie Dornan και ο γυναικείος πληθυσμός την ζηλεύει, είναι σε σχέση με τον Chris Martin. Οι παπαράτσι τους έχουν απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί ενώ φήμες τη θέλουν να έχει γνωρίσει μέχρι και την πρώην σύζυγό του. Άλλωστε, γνωρίζεις πόσο πολιτισμένο χωρισμένο ζευγάρι είναι με την Paltrow.

Λίγες ώρες, όμως, μετά τα Oscars (αν και εκείνη δεν παραβρέθηκε εκεί) ο φακός των παπαράτσι έπεσε ξανά πάνω στην Dakota, όχι όμως μαζί με τον Chris Martin. Η ηθοποιός περπατούσε χαλαρά στην πόλη, με sport look και εντελώς άβαφη έχοντας στην συντροφιά της έναν άγνωστο άντρα. Ποιος είναι αυτός, λοιπόν; Τον βλέπουμε πάντως για πρώτη φορά μαζί της.

Οι δυο τους ήταν αρκετά ευδιάθετοι ενώ η Dakota έδειχνε μόλις να έχει τελειώσει τη γυμναστική της. Έκαναν μία στάση για χυμό και συνέχισαν τη βόλτα τους. Για να μην είμαστε υπερβολικοί και χωρίς να θέλουμε να κάνουμε σενάρια, πιστεύουμε πως ο νεαρός που τη συνόδευε είναι κάποιος φίλος της.

Δες τις φωτογραφίες τους στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Μόλις μάθαμε την ημερομηνία που θα γεννήσει η Kate Middleton