Η Kim Kardashian μας συστήνει για πρώτη φορά τη γυναίκα που γέννησε την κόρη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian μας συστήνει για πρώτη φορά τη γυναίκα που γέννησε την κόρη της

Αυτή είναι η γυναίκα που γέννησε την μικρή Chicago Kardashian-West

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η Kim Kardashian και ο Kanye West καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδάκι, την μικρή Chicago. Η North και ο Saint έχουν πλέον μία καινούργια αδερφή και σίγουρα -αν και δεν καταλαβαίνουν πολλά- είναι πολύ χαρούμενα γι’ αυτό. Όπως ήδη γνωρίζεις, λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας η reality star δεν μπόρεσε να κυοφορήσει το μωρό της κι έτσι προσέλαβε μία παρένθετη μητέρα.

Στις 15 Γενάρη η Αφροαμερικανή έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της Kim και από τότε όλοι είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Κι ενώ εμείς την Κυριακή βλέπαμε Oscars, στο Keeping Up With The Kardashians η Kim μας σύστησε επιτέλους την παρένθετη μητέρα που την βοήθησε να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι. Στο παρακάτω βίντεο η Lorena -αυτό είναι το όνομα της γυναίκας- είναι καλεσμένη της Kim και γνωρίζει την μητέρα της Kris, καθώς επίσης και τις -εγκυμονούσες ακόμη σε αυτό το επεισόδιο- Khloe και Kylie Jenner.

Η Αφροαμερικανή φαίνεται να περνάει πολύ καλά με την οικογένεια, ενώ μάλλον μοιράζεται και κάποια tips σχετικά με τις μέλλουσες μανούλες και αδερφές της reality star. Πιο συγκινητική -θα λέγαμε- στιγμή είναι αναμφίβολα αυτή που η Kris αγκαλιάζει της Lorena πιθανότατα για να την ευχαριστήσει. Στο μεταξύ μόλις εχθές η Khloe μας ανακοίνωσε το φύλο του μωρού της, το οποίο φυσικά και είναι κορίτσι, με την ίδια τη star να δηλώνει εμφανώς σοκαρισμένη.



Διάβασε ακόμη:

H πρώτη κοινή εμφάνιση της Kylie Jenner και του Travis Scott μετά τη γέννα