Όταν οι στυλίστες της Banks και της Τσιμτσιλή έχουν την ίδια έμπνευση την ίδια μέρα!

Διονυσία Ζαπατίνα
Όταν οι στυλίστες της Banks και της Τσιμτσιλή έχουν την ίδια έμπνευση την ίδια μέρα!

Μα τέτοια ταύτιση πια; Ευτυχώς που η μία κάνει live εκπομπή στην Ελλάδα και η άλλη γυρίσματα για μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο reality show στην Αμερική!

Αλλιώς η τόσο πανομοιότυπη εμφάνισή τους την ίδια κιόλας μέρα δεν θα περνούσε ασχολίαστη και οι στυλίστες τους θα ζούσαν στην κυριολεξία έναν εφιάλτη ντύνοντας σχεδόν με τον ίδιο τρόπο δύο stars.

Και ναι, μεν παρθενογέννηση δεν υπάρχει ούτε στην τέχνη και φυσικά ούτε στην μόδα και έχει αποδειχτεί πολλές φορές, αλλά οι δύο στυλίστες μάλλον θα πρέπει να επιδιώξουν ννα γνωριστούν γιατί μάλλον είναι...χωρισμένοι στη γέννα.

Εννοείται δε, πως το ένα αέρινο φλόραλ φόρεμα με τα παρόμοια λουλούδια σε λευκό φόντο που φοράει η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ελληνικής εταιρίας και το άλλο που φοράει η Tyra Banks brand του εξωτερικού και φυσικά υπάρχουν διαφορές τόσο στο ντεσέν, όσο και στο σχέδιο του ρούχου - το ένα έχει βολάν και μακρύ μανίκι, το άλλο όχι- αλλά η γενική πρώτη αίσθηση που αφήνουν όταν τα δει κανείς δίπλα δίπλα είναι κάτι σαν δίδυμα.

Και ακόμα πιο αξιοπρόσεχτο είναι το γεγονός πως οι στυλίστες τους επέλεξαν για εκείνες τα εν λόγω ρούχα την ίδια ακριβώς ημέρα. Χθες δηλαδή. Αν παίζαμε με τα φορέματα το βείτε τις διαφορές πιθανότατα το πρώτο που θα λέγαμε θα ήταν πως η μία από τις δύο είναι έγκυος και η άλλη όχι.