Οι πρώτες φωτός της νεογέννητης κόρης της star και το μήνυμα της, που μας έκανε να δακρύσουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι πρώτες φωτός της νεογέννητης κόρης της star και το μήνυμα της, που μας έκανε να δακρύσουμε

Και είναι τόσο όμορφη και γλυκιά

Πριν από περίπου έναν μήνα η διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά κάτω από άκρα μυστικότητα και μόλις εχθές η star μοιράστηκε μαζί μας τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της. Το διάσημο ζευγάρι έχει κάθε λόγο να πετάει στα σύννεφα και να είναι τρισευτυχισμένο, αφού μετά από πάρα πολλές δυσκολίες και κακές στιγμές απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους.

Οι πρώτες φωτογραφίες της μικρής George Virginia Morgan στο Instagram account της ηθοποιού συνοδεύτηκαν από ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τις δυσκολίες που βίωσε το ζευγάρι, μέχρι να αποκτήσει δεύτερο παιδί και πραγματικά μας έκανε να δακρύσουμε. Η Hilarie Burton και ο Jeffrey Dean Morgan μπορεί να πέρασαν από σαράντα κύματα, όμως πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

«Πήρε πολύ καιρό στον Jeffrey και σε μένα για να κάνουμε αυτό το μωρό. Την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος, χρειάστηκε ενάμιση χρόνο. Του έκανα έκπληξη τα Χριστούγεννα με ένα ζευγάρι μωρουδιακά μποτάκια. Κλάψαμε, γιορτάσαμε, επιλέξαμε όνομα και τελικά χάσαμε αυτό το μωρό. Ακολούθησαν και άλλες αποβολές, και όπως γνωρίζουν όλα τα ζευγάρια αυτό πονάει πολύ.

Και κάθε πρωί των πέντε χρόνων που μας πήρε, άνοιγα τον υπολογιστή μου στο τραπέζι της κουζίνας και έβλεπα τα νέα και πικραινόμουν απίστευτα με όλες αυτές τις celebrity μανούλες και μη που έδειχναν την φουσκωμένη κοιλίτσα τους. Ζήλευα με το πόσο εύκολο φαινόταν όλο αυτό για τις ίδιες. Δεν φοβόντουσαν ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά; Δεν ήξεραν ότι υπήρχαν άλλες γυναίκες εκεί έξω που αγωνίζονταν να κάνουν ένα παιδάκι; Πονούσα πάρα πολύ κάθε φορά που έβλεπα τα baby showers των μωρών και που αυτό το ανθρώπινο θαύμα δεν συνέβαινε και σε μας.

Έτσι όταν ξεκίνησε αυτή η εγκυμοσύνη, ήμασταν προσεκτικοί. Δεν ήθελα να το γιορτάσω, δεν ήθελα ένα baby shower. Κοιτούσαμε τον χτύπο της καρδιάς της κάθε μέρα, μέχρι τη μέρα που γεννήθηκε. Και τώρα που είναι εδώ, απλά την κοιτάζω κατάπληκτη όλη την ημέρα. Την βλέπω στα χέρια του μπαμπά της και δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο.

Τώρα λοιπόν που όλοι ξέρουν ότι είναι εδώ, δεν θέλω η γέννηση της να κάνει μια άλλη γυναίκα να κλαίει στο τραπέζι της κουζίνας της. Αν μη τι άλλο, η επιθυμία μου είναι να αποκαταστήσει την ελπίδα για τους άλλους. Η γονιμότητα είναι ένα άστατο πράγμα. Και για τα άλλα ζευγάρια εκεί έξω που είχαν κακές μέρες, θέλουμε να συστήσουμε το θαύμα μας σε σας και να σας στείλουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας. Αυτή λοιπόν είναι η George Virginia Morgan και γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου. Την αγαπάμε πάρα πολύ».

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Η πιο αναπάντεχη εγκυμοσύνη του Hollywood είναι ένα... ψέμα;