Παντρεύεται η Kylie Jenner; Η φωτογραφία της που πρόδωσε την είδηση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παντρεύεται η Kylie Jenner; Η φωτογραφία της που πρόδωσε την είδηση

Πρώτα η εγκυμοσύνη και μετά ο γάμος

Ενάμιση μήνα πριν η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της με τον Travis Scott. Η μικρή Stormi ομόρφυνε τη ζωή ολόκληρης της οικογένειας Kardashian/Jenner, μα πιο πολύ αυτήν της Kylie, που δεν περίμενε με τίποτα να γίνει μανούλα από τόσο μικρή ηλικία. Και μπορεί κατά καιρούς –κυρίως πριν γεννήσει- να υπήρξαν φήμες πως εκείνη και ο rapper βρίσκονται ένα βήμα από τον χωρισμό, αυτό όμως όχι δεν ισχύει, αλλά ούτε και υπήρξε ποτέ σαν υποψία.

Επιπλέον νέες φήμες θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται σύντομα μετά μάλιστα από μία φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram/Snapchat account της. Η Kylie λοιπόν, ανέβασε ένα στιγμιότυπο ενώ οδηγεί και στο χέρι της –το αριστερό και στο δάχτυλο που πολύ καλά φαντάζεσαι- υπήρχε ένα δαχτυλίδι με τα αρχικά του συντρόφου της.

Όπως καταλαβαίνεις αυτό ξεκάθαρα μας έδωσε να καταλάβουμε πως είναι ένα δαχτυλίδι αρραβώνων –ή έστω επίσημης πρότασης- από τον καλό της Travis Scott. Δεν θα ήταν και πολύ περίεργο άλλωστε να παντρευτούν από την στιγμή που έγιναν και γονείς. Ωστόσο η reality star γρήγορα μας χάλασε το όνειρο, συμπληρώνοντας στη φωτογραφία «Jacques Webster & Jordyn Woods». Το όνομα του συντρόφου της δηλαδή και της καλύτερης της φίλης.

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως το δαχτυλίδι αυτό δεν έχει καμία σχέση με αρραβώνα, αλλά με μία κίνηση εκτίμησης και αγάπης προς τα δυο αγαπημένα της πρόσωπα.

Δες την φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Mariah Carey έχει αδυνατίσει πραγματικά πολύ και δείχνει κάπως έτσι