Η Khloe Kardashian φούσκωσε πάρα πολύ. Δες την στην τελευταία της εμφάνιση με την οικογένεια της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian φούσκωσε πάρα πολύ. Δες την στην τελευταία της εμφάνιση με την οικογένεια της

Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά

Μόλις μερικές εβδομάδες χωρίζουν την Khloe Kardashian από την ημέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. Η 33χρονη reality star και ο NBAer σύντροφος της, Tristan Thompson σύντομα θα γίνουν γονείς στο πρώτο τους παιδάκι και το ζευγάρι όπως καταλαβαίνεις πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μπορεί η Khloe να σοκαρίστηκε και να στεναχωρήθηκε αρκετά που το μωράκι που θα φέρει στον κόσμο είναι κορίτσι, μιας και για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν βέβαιη πως πρόκειται να γεννήσει αγόρι, ωστόσο αγαπάει το μωρό της όσο τίποτα και ζει την εγκυμοσύνη της ως το έπακρον.

Η 33χρονη star πια έχει φουσκώσει πάρα πολύ -λογικό θα μας πεις αφού στον ένατο μήνα η κοιλιά σου φουσκώνει κάθε μέρα και περισσότερο- και αυτό αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε στην τελευταία έξοδο της την Πέμπτη. Η οικογένεια της μαζεύτηκε όλη μαζί να παίξει softball, ωστόσο εκείνη παρέμεινε απλός θεατής και εμψυχωτής των ομάδων.

Ίσως το total black look που φορούσε να μην έδειχνε πολύ την μεγάλη κοιλίτσα της, όμως είναι πια αδιαμφισβήτητο γεγονός, πως έχει φουσκώσει πραγματικά.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε ένα σημαντικό στοιχείο για το όνομα της κόρης της