Wind of change: Η Kim Kardashian άλλαξε -ξανά- τα μαλλιά της και είναι πια κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Wind of change: Η Kim Kardashian άλλαξε -ξανά- τα μαλλιά της και είναι πια κάπως έτσι

Δεν ξέρουμε πως την προτιμάμε τελικά

Η Kim Kardashian μας έχει αποδείξει καιρό τώρα πως είναι μία γυναίκα που αγαπά τις αλλαγές και τις τολμά σε όποιο στάδιο της ζωής της και αν βρίσκεται. Φυσικά και μιλάμε για αλλαγές που κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα στα μαλλιά της. Την έχουμε δει με καρέ, με μακριά, με ξανθά, με καστανά και με μαύρα μαλλιά. Της αρέσει να πειραματίζεται και εμείς καλούμαστε κάθε φορά να επιλέξουμε με ποιο look μας αρέσει περισσότερο.

Και μπορεί τους τελευταίους μήνες να κυκλοφορούμε με ένα λευκό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της -αυτό μας άρεσε πραγματικά πολύ- τις τελευταίες εβδομάδες είχε υιοθετήσει ένα neon pink, το οποίο είχε και καθ’ όλη την διάρκεια των διακοπών της στο Tokyo. Και αφού πριν από δύο ημέρες μας προϊδέασε και μας είπε πως θα της λείψουν τα ροζ μαλλιά της, περιμέναμε με αγωνία το νέο της look.


https://www.instagram.com/p/BgG6KJCl6UB

Το οποίο και δεν άργησε να έρθει, αφού πριν από μερικές ώρες η reality star μας έδειξε μέσα από τα stories της στο Instagram account της το νέο χρώμα των μαλλιών της. Μελαχρινή και πάλι λοιπόν η 36χρονη star, η οποία μας «βομβάρδισε» με βίντεο, δείχνοντας μας το καινούργιο της hair look. «Επέστρεψα», ακούγεται να λέει στα βίντεο και εμείς όσο την βλέπουμε προσπαθούμε να καταλήξουμε με ποιο χρώμα μας αρέσει περισσότερο.

Και την απόφαση την βγάλαμε: ό,τι και να κάνει μπορεί να το υποστηρίξει τέλεια και της ταιριάζει γάντι.

Δες τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη: Όπως δεν την έχεις δει ποτέ. Η Kim Kardashian χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με μαύρους κύκλους