Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Η διάσημη ηθοποιός είναι έτοιμη να γίνει μαμά για τρίτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Η διάσημη ηθοποιός είναι έτοιμη να γίνει μαμά για τρίτη φορά

Και οι γιοι της πετάνε από χαρά

Φαίνεται πως το 2018 ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για την διάσημη ηθοποιό και μητέρα δύο παιδιών, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμη να γίνει μητέρα για τρίτη φορά, παρέα με τον σύντροφο της. Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί πάνω από ενάμιση χρόνο και φαίνεται πως πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει την σχέση του, αφού όχι μόνο σκέφτεται να αποκτήσει παιδί, αλλά και να παντρευτεί.

Μία πηγή που μίλησε αποκλειστικά στο Life & Style ανέφερε πως η Kate Hudson και ο Danny Fujikawa, είναι έτοιμοι να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί και οι γιοι της ηθοποιού εύχονται αυτό να είναι αγόρι. Η Kate από την άλλη που έχει δύο γιους, τον 14χρονο Ryder από τον πρώην σύζυγο της Chris Robinson και τον 6χρονο Bingham από τον πρώην της Matt Bellamy, εύχεται αυτή η τρίτη φορά να της χαρίσει ένα κοριτσάκι που τόσο πολύ επιθυμεί.

«Η Kate που μπαίνει στα 39 τον Απρίλιο λέει συνεχώς στους φίλους της πως θέλει ένα ακόμη παιδί και ο Danny συμμερίζεται απόλυτα αυτήν της την επιθυμία. Θέλουν ένα παιδάκι μαζί», αναφέρει η ίδια πηγή στο περιοδικό. Το διάσημο ζευγάρι κάνει πολλά όνειρα για την κοινή του ζωή και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως σκοπεύουν να παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι. Οπότε αν το θέλουν πολύ, θα μπορούσε να είναι κάλλιστα μία έγκυος νύφη. Λες το 2018 να επιφυλάσσει μία τόσο μεγάλη έκπληξη για την ηθοποιό;

Θα μάθουμε πολύ σύντομα.

Διάβασε ακόμη:

Wind of change: Η Kim Kardashian άλλαξε -ξανά- τα μαλλιά της και είναι πια κάπως έτσι