Ο Brad Pitt πήρε μία απόφαση που μάλλον θα σε στεναχωρήσει αρκετά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Brad Pitt πήρε μία απόφαση που μάλλον θα σε στεναχωρήσει αρκετά

Και ήταν ομολογουμένως απρόσμενη

Ενάμισης χρόνος έχει περάσει από τότε που ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έπαψαν να είναι οι Brangelina της καρδιάς μας. Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε έπειτα από 11χρόνια κοινής ζωής να χωρίσει, με την 42χρονη ηθοποιό να καταθέτει αίτηση διαζυγίου. Η 15η Σεπτεμβρίου είναι μία από αυτές τις μέρες που έχει χαραχτεί στη μνήμη μας και θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμη.

Από τότε μεσολάβησαν πολλά γεγονότα, τόσο για την κηδεμονία των παιδιών, όσο και για την μεταξύ τους επικοινωνία, ενώ πριν από περίπου έναν μήνα έγινε και κάτι που μας έφερε μνήμες 2004 και φυσικά αναφερόμαστε στον χωρισμό της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux. Μην μας πεις πως κι εσύ δεν σκέφτηκες μία επανασύνδεση Aniston-Pitt μόλις έμαθες γι’ αυτό το διαζύγιο.

Και κάπου εδώ έρχεται η απόφαση του Brad, η οποία εκτός απρόσμενη ήταν και κάπως στενάχωρη. Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες της The Sun, ο 54χρονος ηθοποιός έχει ορκιστεί να παραμείνει άγαμος και single για έναν ακόμη χρόνο τουλάχιστον, αφού ακόμη αποκαθιστά τις «πληγές» στην καρδιά του -αν θες να το πεις κάπως- μετά τον χωρισμό του με την Angie.

Ο διάσημος ηθοποιός μάλιστα αναφέρεται πως θέλει αυτόν τον χρόνο για να επικεντρωθεί στον εαυτό του, ενώ συνεχίζει να γυμνάζεται, να τρώει καλά και να μην πίνει αλκοόλ. Απ’ ό,τι φαίνεται ο Brad Pitt έχει αποφασίσει να βρει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό και για την ώρα οποιοσδήποτε έρωτας ή φλερτ δεν χωρά στα σχέδια του.

Διάβασε ακόμη:

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Η διάσημη ηθοποιός είναι έτοιμη να γίνει μαμά για τρίτη φορά