Η Kylie Jenner «προκαλεί» ξανά και οι haters τριπλασιάζονται

Η Kylie Jenner «προκαλεί» ξανά και οι haters τριπλασιάζονται

Ποιο είναι το νέο της φάουλ;

Η Kylie Jenner είναι η νέα μαμά που όσο να ναι αγαπήσαμε λίγο περισσότερο αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Η γέννηση της κόρης της έβγαλε προς τα έξω την ευαίσθητη πλευρά της Kylie και ειδικά μετά την εξομολόγηση πως δεν ήθελε να «πουλήσει» την εγκυμοσύνη της στα περιοδικά αλλά να ζήσει αυτήν την περίοδο μακριά από τα πάντα. Δεν το περιμέναμε και ομολογουμένως μας ξάφνιασε.

Η τηλεπερσόνα, όμως, ενώ τους τελευταίους μήνες κρατούσες ήπια στάση, έκανε το μέγα σφάλμα. Θέλοντας να μας δείξει τη μεγάλη της γκαρνταρόμπα με τσάντες, προκάλεσε τον σάλο τον θαυμαστών της, Οι followers της φυσικά σχολίασαν αρκετά αρνητικά το κόστος όλων αυτών που έβλεπαν στις οθόνες τους καθώς η καθεμία ξεχωριστή άγγιζε τα μερικά χιλιάδες ευρώ.

Σε μία φωτογραφία της dailymail βλέπουμε ενδεικτικά μερικές τιμές όπως 3.690 δολάρια αλλά και...34.700. Οι τιμές σε μερικά κομμάτια είναι αστρονομικές και για αυτό πολλοί ήταν οι followers που αντέδρασαν αρνητικά. Και κάπου εδώ θα ήθελαν να υπήρχε και το κουμπάκι του dislike.

ntoulapa me tsantes kylie jenner

Διάβασε επίσης:

Spoiler: To μεγάλο φαβορί του Master Chef… εκτός διαγωνισμού