Ένα μήνα μετά τον χωρισμό η Jennifer Aniston απαθανατίζεται σε πάρτι και πιο ανανεωμένη από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένα μήνα μετά τον χωρισμό η Jennifer Aniston απαθανατίζεται σε πάρτι και πιο ανανεωμένη από ποτέ

Ξεπέρασε κιόλας τον χωρισμό της

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή και αυτό ήταν το δεύτερο διαζύγιο για την διάσημη ηθοποιό. Και αν στο πίσω μέρος του μυαλού σου είχες την πεποίθηση πως η Jen θα τα έβρισκε και πάλι με τον Brad Pitt μάλλον θα σε στεναχωρήσουμε, γιατί ο ηθοποιός έκανε μία δήλωση που ανατρέπει τα πάντα.

Ωστόσο, απ’ ό,τι φαίνεται η 49χρονη ηθοποιός άφησε κιόλας πίσω της τον χωρισμό της από τον Justin και αποφάσισε να ζήσει την ζωή της ελεύθερη, ωραία και αρκετά ανανεωμένη. Η Jennifer απαθανατίστηκε να παρτάρει στα γενέθλια της 40χρονης φίλης της Molly McNearney, η οποία είναι παντρεμένη με τον οικοδεσπότη του γνωστού talk show Jimmy Kimmel.

Η Jennifer Aniston πόζαρε στο photobooth παρέα με τις υπόλοιπες καλεσμένες του πάρτι και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήταν πολύ ανανεωμένη και χαρούμενη. Όπως φάνηκε στις φωτός η 49χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο top, το οποίο έμοιαζε περισσότερο με εσώρουχο, παρά με ρούχο, ενώ είχε κι ένα υπέροχο σοκολατένιο χρώμα. Η διάσημη ηθοποιός δείχνει να έχει ξεπεράσει και αυτόν τον χωρισμό της και να είναι πολύ χαρούμενη γενικά έπειτα από αυτόν τον ένα μήνα.


https://www.instagram.com/p/BgMoK-KFXd0

Διάβασε ακόμη:

Η Jennifer Aniston, ο Justin Theroux και το νέο τους deal, μετά το διαζύγιο