Λάουρα Νάργες: Το τρυφερό μήνυμα της στον Survivor Μιχάλη Μουρούτσο

Λάουρα Νάργες: Το τρυφερό μήνυμα της στον Survivor Μιχάλη Μουρούτσο

Δες τι ανέβασε στο Instagram account της

Διανύουμε ήδη τον τρίτο μήνα Survivor και η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα μας έχει χαρίσει αρκετές στιγμές διχόνοιας και ίντριγκας. Εντάξει μπορεί να μην έχουμε τόσο έντονες τις περσινές κλίκες, όμως η Ξένια-Rec έβαλε το χεράκι της για να μας θυμίσει εποχές Χανταμπάκη-Πασχάλη-Αγγελόπουλου. Και όπως συμβαίνει πάντα με τους «πραγματικούς κακούς» αποχώρισε από το reality επιβίωσης.

Κι ενώ πέρυσι είχαμε την Λάουρα Νάργες για να μας διασκεδάζει με τις ατάκες της και να φροντίζει την κώμη των κοριτσιών, φέτος έχουμε το έτερον της ήμισυ να μας λέει τις δικές του θεωρίες, αλλά και να συμβάλλει στις νίκες της ομάδας του. Ο Μιχάλης Μουρούτσος, είναι ένας αρκετά δυνατός παίκτης, όμως δεν έχει κερδίσει και πολύ το φιλοθεάμων κοινό, αφού στο Twitter γίνεται πάρτι κάθε φορά που ο πρωταθλητής του Tae Kwon Do ανοίγει το στόμα του.

Όπως και να ‘χει όμως έχει σίγουρα έναν θερμό υποστηρικτή και αυτός δεν είναι άλλος από την σύντροφο του, Λάουρα Νάργες, η οποία τον παρακολουθεί φανατικά και τον στηρίζει. Και αυτό μας απέδειξε εχθές μέσα από τα stories της στο Instagram, όπου ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τα αγωνίσματα, γράφοντας από κάτω «περήφανη για σένα».

Πρέπει να παραδεχτείς πάντως πως ήταν πολύ όμορφο και τρυφερό όλο αυτό. Δες την φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Χριστίνα Μπόμπα μέσω Instagram

Τι αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού για την εγκυμοσύνη της, λίγες ημέρες πριν γεννήσει;