Λίγο καιρό πριν γεννήσει η Khloe Kardashian, μαθαίνουμε το όνομα του μωρού της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο καιρό πριν γεννήσει η Khloe Kardashian, μαθαίνουμε το όνομα του μωρού της

Αυτές είναι οι επιλογές της reality star

Ο χρόνος -ή ο καιρός όπως θες πες το- περνάει και η Khloe Kardashian ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το όνομα που θα δώσει στο μωρό που περιμένει με τον Tristan Thompson. Το κανονισμένο ραντεβού της για την γέννα είναι κάπου ανάμεσα στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου και όπως καταλαβαίνεις μας έχει κατακλύσει μία αγωνία για το πως θα λένε το νέο μέλος της οικογένειας Kardashian.

Μάλιστα αν θυμάσαι η ίδια η Khloe είχε πει μέσα από το Twitter της πως θα δυσκολευτεί πολύ να διαλέξει όνομα για το μωρό της, πόσο μάλλον αν αυτό είναι κορίτσι. Πριν από κάποιες ημέρες ωστόσο μας έδωσε ένα hint πως το όνομα της θα αρχίζει είτε από «T», είτε από «K», όπως τα αρχικά του δηλαδή. Οι νέες όμως πληροφορίες που έρχονται διαφέρουν πολύ περισσότερο από αυτό.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του κοντινού περιβάλλοντος του ζευγαριού που έφτασαν στο Hollywood Life, αναφέρουν, πως ο Tristan θέλει το όνομα της κόρης του να είναι από κάποια ταινία σούπερ ηρώων και συγκεκριμένα από αυτή του «Black Panther». Επομένως το όνομα της θα είναι ένα από τα ακόλουθα γυναικεία ονόματα που ακούστηκαν στο έργο: Nakia, Okoye και Shuri.

Ο NBAer σκέφτηκε πως είναι μία πολύ όμορφη και καλή ιδέα και η Khloe Kardashian δείχνει να σκέφτεται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. Μένει μόνο να γεννήσει για να το ανακαλύψουμε.

Διάβασε ακόμη:

H απίστευτη επίθεση του Twitter στην Alicia Vikander για τον ρόλο της ως Lara Croft