Ο Μιχάλης Μουρούτσος "έστησε στον τοίχο" την Σπυροπούλου και το Twitter δεν τον άφησε παραπονεμένο

Ο Μιχάλης Μουρούτσος "έστησε στον τοίχο" την Σπυροπούλου και το Twitter δεν τον άφησε παραπονεμένο

Μιχάλη, μήπως ήρθε η ώρα να φύγεις;

Λίγες ώρες απομένουν από το σημερινό επεισόδιο του Survivor, αλλά και της ανακοίνωσης του παίκτη που αποχωρεί και πολύ θα θέλαμε ανάμεσα στους τρεις υποψηφίους να βρισκόταν και -φυσικά- να αποχωρούσε ο Μιχάλης Μουρούτσος και θα εξηγήσουμε αμέσως το γιατί. Μπορεί η Ξένια να αποχώρισε την προηγούμενη εβδομάδα, όμως οι ίντριγκες δεν σταμάτησαν στο στρατόπεδο των διάσημων.

Βλέποντας, λοιπόν το χθεσινό επεισόδιο αφενός στεναχωρηθήκαμε που οι διάσημοι έχασαν για τρίτη συνεχόμενη φορά την ασυλία, αφετέρου νευριάσαμε απίστευτα (εμείς και όλο το κοινό όπως αποδείχθηκε στην πορεία) με την άνανδρη επίθεση του Μιχάλη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όπως καταλαβαίνεις η Ντίνα της καρδιάς μας είναι και πάλι προτεινόμενη, αυτήν τη φορά παρέα με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Ο αθλητής και ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do βέβαια εχθές δεν φέρθηκε και πολύ τίμια, «στήνοντας» στον τοίχο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και προσβάλοντας την, λέγοντας της ευθαρσώς πως είναι η πιο αδύναμη παίκτρια και πως αν αποχωρίσει η ομάδα τους θα δυναμώσει. Μάλιστα δεν δίστασε να φέρει και τις άλλες δύο κοπέλες σε δύσκολη θέση ρωτώντας τις αν πιστεύουν πως η αποχώρηση της Κωνσταντίνας θα δυναμώσει την ομάδα.

Και κάπου εδώ το Twitter εξαγριώθηκε με αυτήν τη στάση του Μιχάλη και τον «στόλισαν» κανονικότατα. Εμείς πάντως να σου πούμε πως συμφωνήσαμε απόλυτα με το παρακάτω tweet:

Διάβασε ακόμη:

Hello Summer, Hello Νικολέττα Ράλλη! Δες την με το σέξι ολόσωμο μαγιό της