Αθηνά Οικονομάκου: Ο ευτυχισμένος θείος Ιάσονας και η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Αθηνά Οικονομάκου: Ο ευτυχισμένος θείος Ιάσονας και η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Δες την φωτογραφία που ανέβασε

Ήταν ξημερώματα Τετάρτης όταν η Αθηνά Οικονομάκου κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της, με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο. Όπως καταλαβαίνεις η αγωνία για τις πρώτες φωτογραφίες μαμάς και γιου έχει κορυφωθεί.

Μπορεί η πολύ καλή της φίλη Εύη Πρεβενά να μας έδειξε μέσα από το Instagram account της μερικές φωτογραφίες καθώς περίμεναν στο μαιευτήριο, όμως άλλη αξία θα έχει η πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού ή του ευτυχισμένου μπαμπά, την οποία και περιμένουμε πως και πως. Μέχρι τότε, όμως έχουμε αυτές των φίλων και συγγενών.

Πριν από μία ώρα λοιπόν, ο ευτυχισμένος θείος και αδερφός του συζύγου της ηθοποιού, Ιάσονας Μιχόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία, την οποία όπως καταλάβαμε στα σχόλια τράβηξε η κολλητή της Αθηνάς, Νικόλ Παναγιώτου. Στην εν λόγω φωτογραφία, ο γνωστός επιχειρηματίας κρατά ένα μπλε ελεφαντάκι στην αγκαλιά του και χαμογελά πλατιά.

«Είμαι ο τρελός θείος, για τον οποίο όλοι σας έχουν προειδοποιήσει», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του με τα likes και τα σχόλια να «πέφτουν βροχή».

Δες την φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου