Η Gigi Hadid απαθανατίζεται για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό. Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Gigi Hadid απαθανατίζεται για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό. Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Το supermodel στην πρώτη του έξοδο 3 μέρες μετά τον χωρισμό

Αυτή η εβδομάδα που διανύσαμε είχε αρκετό ενδιαφέρον και παρασκήνιο, τόσο από την εγχώρια showbiz, όσο και από το Hollywood. Δύο χωρισμοί, μία γέννα, αλλά και μία απρόσμενη εγκυμοσύνη κέντρισαν το ενδιαφέρον μας και η αλήθεια είναι πως καθόλου παραπονεμένες δεν μας άφησαν.

Πρώτα η Selena Gomez με τον Justin Bieber, που χώρισαν και πάλι και έπειτα ο απρόσμενος χωρισμός της Gigi Hadid με τον Zayn Malik έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, καταλαβαίνεις ήταν κάπως να το διαχειριστούμε όλο αυτό. Όταν όμως είδαμε και τη Selena και τη Gigi στην πρώτη τους εμφάνιση μετά τον χωρισμό αυτό άλλαξε κάπως μέσα μας. Το 22χρονο μοντέλο απαθανατίστηκε εχθές να βγαίνει από το διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη και όμως η αντίδραση της και η στάση της δεν ήταν αυτή που περιμέναμε.

Η Gigi Hadid στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε ήταν πολύ χαμογελαστή και αρκετά ευδιάθετη θα λέγαμε. Και αυτό ομολογουμένως μας ξάφνιασε αρκετά, αφού περιμέναμε να είναι κάπως στεναχωρημένη ή έστω να κρατήσει τα προσχήματα φρεσκοχωρισμένη κοπέλα. Απ’ ότι φάνηκε ωστόσο, η 22χρονη δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα από αυτήν την εξέλιξη στη ζωή της και τα δείγματα τα είχαμε από την πρώτη μέρα, όταν φήμες ανέφεραν, πως η ίδια ήταν αυτή που υποκίνησε και εν τέλει πραγματοποίησε τον χωρισμό.

Δες της φωτογραφίες της νεαρής καλλονής στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Stop the Press: Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik μόλις χώρισαν

«Άρχισαν τα όργανα»: Ο χωρισμός του διάσημου ζεύγους… κρύβει μεγάλη ίντριγκα