Κοντεύει να εκραγεί! Η star περιμένει το πρώτο της παιδάκι & η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει απίστευτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κοντεύει να εκραγεί! Η star περιμένει το πρώτο της παιδάκι & η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει απίστευτα

Σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα

Μπορεί να είχαμε καταλάβει από τις αρχές Δεκέμβρη πως η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι (βλέπεις τα αέρινα και φαρδιά ρούχα που φορούσε δεν μας άφησαν και πολλά περιθώρια), όμως της πήρε σχεδόν δύο μήνες για να επιβεβαιώσει την είδηση αυτή.

Με μια πολύ ιδιαίτερη και όμορφη συνάμα φωτογράφιση η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και έκτοτε κυκλοφορεί με την φουσκωμένη της κοιλίτσα άνετα και χωρίς να την νοιάζουν οι παπαράτσι και τα ενοχλητικά φλας των φωτογράφων. Η Kirsten Dunst πολύ σύντομα θα γίνει μανούλα και σίγουρα είναι πολύ ευτυχισμένη αυτήν την περίοδο.

Η 35χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε στο Los Angeles το απόγευμα της Πέμπτης μαζί με την μητέρα της Inez Rupprecht και ομολογούμε πως η κοιλιά της έχει φουσκώσει απίστευτα πολύ. Δεν ξέρουμε σε ποιον μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται ακριβώς, ωστόσο αν κρίνουμε από το μέγεθος της κοιλίτσας της, πρέπει να είναι πια σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Η Kirsten φορούσε ένα μπλε μακρύ φόρεμα και αρκετά αέρινο, το οποίο και είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε έναν ανέμελο χαμηλό κότσο, ενώ φάνηκε να έχει μια έντονη συζήτηση με την μητέρα της. Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει μανούλα και ανυπομονούμε για την στιγμή αυτή, όσο κι εκείνη.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η πιο εξωφρενική είδηση για την Kim Kardashian μόλις επιβεβαιώθηκε και μάλιστα από την ίδια!

Η Gigi Hadid απαθανατίζεται για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό. Σε τι κατάσταση βρίσκεται;