Oops! Η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε ξανθιά και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε πως μας αρέσει πιο πολύ

Oops! Η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε ξανθιά και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε πως μας αρέσει πιο πολύ

Δυσκολευόμαστε να διαλέξουμε

Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές της Άνοιξης, όμως ο καιρός εξακολουθεί να μας βασανίζει κάπως με τις εναλλαγές του. Ωστόσο η εποχή αυτή είναι πολύ όμορφη και μας εμπνέει και για διάφορες αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση. Κάπως έτσι το σκέφτηκε και η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία θα λέγαμε πως έκανε μία εξαιρετικά μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Η σχεδιάστρια αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και από μελαχρινή να γίνει ξανθιά. Ναι, ναι καλά διάβασες. Η Υβόννη έβαψε τα μαλλιά της ξανθά κι εμείς δεν μπορούμε να αποφασίσουμε πως μας αρέσει περισσότερο. Την αλλαγή της μας έδειξε η ίδια στα stories της στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της και ζητώντας από τους fans της να ψηφίσουν αν τους αρέσει ξανθιά ή όχι.

Κι εκεί που ήμασταν κοντά στο να πάρουμε κι εμείς μία απόφαση βλέπουμε την επόμενη φωτογραφία της, στην οποία είναι και πάλι μελαχρινή και έγραφε: «Μην τρομάζετε, ήταν απλά ένα αστείο. Μελαχρινή για πάντα». Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς εάν δεν μας το έλεγε εύκολα θα πιστεύαμε πως άλλαξε τα μαλλιά της.

Δες τις φωτογραφίες της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Interview with a... Yvonne Bosnjak for Madwalk 2018